Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: BMW komt met nieuwe M4 GT3

BMW komt met nieuwe M4 GT3
BMW heeft een nieuwe M3 én M4 in de ontwikkelingskamers staan en van die laatste zit een heftige GT3-raceversie in het vat. Het is dat circuitspeeltje waar BMW vandaag een eerste teaser van laat zien.
Lees verder

Nissan Leaf als rijdende kerstkaart
Nissan stuurt zijn digitale kerstwensen al vroeg de deur uit. Het merk toont en met kerstlampjes volgehangen Leaf die daarmee in feite als rijdende kerstboom fungeert.
Lees verder

Mercedes-Benz schetst nieuwe GLA
De teasercampagne van Mercedes-Benz omtrent de gloednieuwe GLA gaat zijn laatste fase in. Na schimmige platen volgt nu namelijk de eerste schets van de nieuwe koets.
Lees verder

McLaren lanceert 620R
McLaren laat een set foto's zien van een nieuw lid van zijn modelfamilie. De nieuwkomer heet 620R en belooft een heftige inzending te zijn.
Lees verder

Nieuwe Mercedes-Benz GLA gesnapt
Mercedes-Benz trekt deze week het doek van de tweede generatie GLA, een auto die vanmorgen al door het merk zelf in schetsvorm werd getoond en waar nu een set foto's van opduikt waarop de auto met summier stickerwerk te zien is.
Lees verder

Abt stort zich op Audi RS6 Avant
De Duitse tuner Abt heeft een stel schetsen getoond waarmee het de komst van een wel heel heftige versie van de nieuwe Audi RS6 Avant aankondigt.
Lees verder

Update voor Jaguar I-Pace
Jaguar komt met een update voor zijn volledig elektrische I-Pace. Volgens het merk deed het veel ervaring op in de e-Trophy racerij waardoor de reguliere I-Pace nu van verbeterde techniek kan worden voorzien.
Lees verder