Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Dít is de Hyundai Aura!

Dít is de Hyundai Aura!
Brekend nieuws voor liefhebbers van piepkleine sedans. Hyundai heeft het doek getrokken van... de Aura!
Lees verder

ZF en Microsoft ontwikkelen 'chassis van toekomst'
Auto-onderdelenfabrikant ZF gaat samenwerken met Microsoft om software voor auto's te ontwikkelen. Het Duitse bedrijf, dat we voornamelijk kennen van zijn versnellingsbakken, zegt dat software 'het chassis van de toekomst' is. Om de ontwikkeling van reguliere software bij te benen voor de auto-industrie, slaat ZF de handen ineen met Microsoft.
Lees verder

Subaru's in 2020 stuk duurder
Hoewel Subaru volle bak inzet op hybride-aandrijflijnen met een rits e-Boxers, haalt het merk de nieuwe CO2-norm niet. Door een daaropvolgende CO2-boete en een BPM-verhoging zijn Subaru's na de jaarwisseling dan ook een flinke smak geld duurder.
Lees verder

Fisker belicht California-modus van Ocean
Op 4 januari maakt de autowereld tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas kennis met de Ocean, een nieuwe elektrische SUV van Fisker. De SUV beschikt over iets dat Fisker omschrijft als de 'California Mode'.
Lees verder

Hyundai neemt vliegende auto mee naar CES
Hyundai kijkt graag vooruit. Heel ver vooruit, zo blijkt. Tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas laat het merk namelijk de opmerkelijke Personal Air Vehicle zien.
Lees verder

Eerste indruk: Toyota GR Yaris is behoorlijk extreem
De Toyota GR Yaris beleeft begin 2020 zijn publieksdebuut, maar nu is al meer bekend over de nieuwe hot hatch. De vorige sportieve topversie, de GRMN, verbleekt bij dit nieuwe bommetje. Ook de bestaande concurrenten krijgen het nakijken.
Lees verder

Volkswagens kerstgroet laat nieuwe concept doorschemeren
Hoewel kerstkaarten ondertussen een beetje van het vorige decennium zijn, stuurt de Britse afdeling van Volkswagen elk jaar nog trouw een kerstgroet rond naar de journalisten uit datzelfde land. Onze collega's van Autocar laten zien wat Volkswagen er dit jaar in verstopt heeft. Wat blijkt: het merk komt snel met een nieuwe concept-car.
Lees verder