Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Dit was 2019: Facelift Friday!

Dit was 2019: Facelift Friday!
Botoxprikjes of complete verbouwingen: in de wereld van Robert Schoemacher is niets te gek. Ook in autoland worden aan de lopende band kleine én ingrijpende facelifts doorgevoerd, bijpuntsessies die we Jan Lemkes veelal tot op de kleinste details uitvoerig beschrijft zonder het verhaal daarbij de nodige geur en kleur te geven. Dit zijn de vijf best gelezen Facelift Fridays!
Lees verder

'Nissan trekt de broekriem aan'
Nissan trekt de broekriem aan. Afdelingsmanagers is te kennen gegeven dat er drastisch wordt gekort in niet-essentiële uitgaven voor bijvoorbeeld reizen, evenementen en marketing. Dat meldden bronnen bij de automaker aan persbureau Reuters.
Lees verder

Turkse TOGG onthult eerste modellen
Bijzonder nieuws uit Turkije: daar heeft het gloednieuwe automerk TOGG, 'de auto van Turkije', haar eerste modellen onthuld. Het betreft een volledig elektrische SUV en een sedan.
Lees verder

Eindejaarsvideo 2019 Deel 6 - Volvo S60 T4
AutoWeek-hoofdredacteur neemt een duurtester mee voor de terugblik. Omdat hij het een mooie auto vindt, omdat hij geweldige stoelen heeft en omdat je er een goed gesprek in kan voeren met collega Roy. Ze praten over de Volvo, elektrische rijden (uiteraard) en de toekomst van de autobeurzen.
Lees verder

Dit was 2019: Back to Basics
Elke zaterdag is het voor velen weer smullen, want dan
Lees verder

Eindejaarsvideo 2019 deel 07 – Tesla Model 3 Performance
Roy neemt de zonder twijfel belangrijkste auto meer van 2019: de Tesla Model 3. Wat knalde deze EV de verkooplijksten binnen. En de Performance biedt nog rijplezier ook. Evengoed was het niet zijn persoonlijke keuze voor 2019, want er kwamen een aantal hoogtepunten langs.
Lees verder

Dit was 2019: De Tweeling
Net je ontbijt achter de kiezen? Dan heb je het volgende wellicht gemist. Twee uur geleden verscheen 'ie namelijk online: de 52e en laatste editie van De Tweeling in 2019. Elke zondag om 10.00 uur vergeleken we twee of meer 'dezelfde' auto's met elkaar: modellen die meer (of juist minder) met elkaar gemeen hebben dan je van tevoren zou verwachten. In 2018 introduceerden we de rubriek en in 2019 vulden we 'm voor het eerste élke week. In onderstaande top-5 de twee- of meerlingen die op de meeste ...
Lees verder