Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Eerste beeld Gordon Murray Automotive T.50

Eerste beeld Gordon Murray Automotive T.50
Gordon Murray Automotive (GMA) heeft het eerste beeld van zijn T.50 gepubliceerd. Ook maakt het bedrijf bekend samen te werken met het Racing Point Formule 1-team voor de bijzondere aerodynamica van de supercar.
Lees verder

Bosch en Mercedes-Benz starten proef met deels autonome taxi's
De Duitse fabrikanten Bosch en Mercedes-Benz starten in de Verenigde Staten een proef met deels zelfrijdende taxi's. Auto's met sensoren en software van de fabrikanten gaan passagiers vervoeren in de staat Californië.
Lees verder

Porsche stuurt Taycan Gran Turismo de sneeuw in
2019 staat bij Porsche in het teken van de volledig elektrische Taycan; een auto die spoedig op de markt verschijnt. Voor volgend jaar staat een logisch vervolg op de agenda en dié auto speelt nu buiten in de sneeuw.
Lees verder

Doek valt voor 'Opel-Holdens' in Australië
Nu General Motors niet langer de touwtjes in handen heeft bij Opel, is het ook de aanvoer van de in Duitsland ontwikkelde modellen kwijt. Dat zien we terug in het aanbod van diverse merken wereldwijd, zo ook bij het Australische Holden.
Lees verder

Toyota toont Yaris GR
Toyota presenteert begin volgend jaar dé raceversie van zijn gloednieuwe Yaris. De auto die als Yaris GR door het leven zal gaan, wordt nu alvast via de digitale weg getoond. Daardoor valt iets heel opmerkelijks op.
Lees verder

Toyota Aygo gaat mogelijk door als EV
Toyota lijkt voorlopig niet van plan om de markt voor compacte auto's te verlaten. Waar andere merken er geen heil meer in zien, overwegen de Japanners nog door te gaan. Elektrische aandrijving moet daarin een belangrijke rol gaan spelen.
Lees verder

Nieuwe Cadillac Escalade laat zich al zien
De Cadillac Escalade gaat komend jaar een nieuwe levensfase in en het ziet ernaar uit dat de imposante SUV het over een wat bescheidener boeg gooit.
Lees verder