Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Facelift Friday: Fiat 500 'Topolino'

Facelift Friday: Fiat 500 'Topolino'
Bij de naam 'Fiat 500' denkt iedereen natuurlijk meteen aan het kleine icoontje uit de jaren '50 of diens moderne nazaat. De voorganger van de welbekende 500, de zogenaamde Topolino, kreeg in 1949 een stevig gemoderniseerde koets.
Lees verder

Citroën C3L op komst
Citroën heeft een compacte sedan in zijn ontwikkelingskamers staan die lang niet zo nieuw is als zijn wél degelijk nieuwe modelnaam doet vermoeden. We heten welkom: de C3L.
Lees verder

Lamborghini Urus vs. Range Rover Sport SVR - Dubbeltest
Wie tien jaar geleden had gezegd dat een Lamborghini het zou opnemen tegen een Range Rover, zou waarschijnlijk voor gek zijn verklaard. Het zijn immers tegenovergestelden, vrijwel compleet andere werelden. Toch lijken ze nu op ramkoers met elkaar te liggen.
Lees verder

'Volkswagen noemt snellere ID-versies GTX'
Volkswagen geeft de extra hete versies van de modellen in zijn ID-familie de aanduiding 'GTX'. Dat zeggen 'hooggeplaatste bronnen' binnen VW tegen het Britse Autocar.
Lees verder

Back to Basics: Opel Corsa
Vorig weekend verscheen ons vergelijk tussen broertjes Opel Corsa en Peugeot 208 online. Daar we laatstgenoemde al eerder een Back to Basics-behandeling gaven, is nu de Opel aan de beurt. Voor € 16.999 staat er een 'kale' Corsa voor je deur. Maar wat is kaal? We zoeken het uit. Opel Corsa € 16.999
Lees verder

Blik to the Future: Skoda iV
Na de introductie van Volkswagens ID.3 is het de beurt aan de andere merken van de Volkswagen Groep om een EV op het nieuwe MEB-platform te presenteren. Bij Skoda bevaart men daarbij een iets andere koers dan bij de concerngenoten.
Lees verder

De Tweeling: Suzuki Carry
De Suzuki Carry is als kei-car-besteller een typisch Japans product, maar slaagde er onder tal van merk- en typenamen toch mooi in om de wereld te veroveren.
Lees verder