Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Facelift Friday: Land Rover Discovery Sport

Facelift Friday: Land Rover Discovery Sport
De Land Rover Discovery Sport is wellicht niet de meest opvallende auto in het gamma van Land Rover, maar stiekem is de relatief bescheiden 'instap-Disco' behoorlijk populair. Het in 2014 gelanceerde model onderging onlangs een facelift, waarbij stiekem een heleboel veranderde.
Lees verder

Aston Martin: aandeelhouders staan achter ons
De belangrijkste aandeelhouders van Aston Martin zijn in een moeilijk jaar achter het bedrijf blijven staan en er zijn geen aanwijzingen dat zij hun belang van de hand willen doen. Dat zei topman Andy Palmer van de Britse maker van sportwagens als reactie op berichten dat de Canadese miljardair Lawrence Stroll zou willen instappen bij het bedrijf.
Lees verder

Peugeot 208 vs. Opel Corsa - Dubbeltest
Twee kersverse modellen in het B-segment die ook nog eens veel techniek delen, de Opel Corsa en Peugeot 208 zijn nauw verwant maar hoe pakt die technisch identieke basis uit qua karakters? We pakken de versies met 100 pk sterke 1.2 turbo driecilinder om uit te zoeken wat de verschillen zijn en welke inzending van PSA het beste scoort.
Lees verder

BMW M2 - Achteruitkijkspiegel
Michiel en Cornelis spiegelen deze week vanuit een BMW M2 en spotten onder andere een Audi S8 en een Volvo 850 R. Verder hebben ze het over de zin en onzin van facelifts en gaat het over de eerste kennismaking deze week met de Porsche Taycan 4S (in de sneeuw), de nieuwe Volkswagen Golf én de MG ZS EV.
Lees verder

Back to Basics: BMW 2-serie Gran Coupé
Bij de introductie van de BMW 2-serie Gran Coupé waren de reacties wisselend. De een kon al niet veel met de nieuwe neus van de 1- en dus ook deze 2-serie en kreeg extra kippenvel van de achterkant, van de ander kon de compacte sedan op meer sympathie rekenen. Tijd om de auto van al zijn luxe te ontdoen en hem in zijn kaalste vorm te presenteren.
Lees verder

Blik to the Future: DS 9
Citroëns zustermerk DS breidt nog dit jaar uit met een naar eigen zeggen "geheel nieuw model". Een gecamoufleerd prototype van een toekomstige sedan is reeds op de Europese wegen gespot. Tijd om onze tekenaar aan het werk te zetten. Dit wordt de DS 9.
Lees verder

De Tweeling: Mitsubishi Outlander - Peugeot 4007 - Citroën C-Crosser
Toen de SUV dankzij de voorzienige blik van met name Japanse en Koreaanse merken aan het begin van deze eeuw ineens sterk aan populariteit won, stonden veel Europese merken met de spreekwoordelijke mond vol tanden. Peugeot deed dat zelfs letterlijk, maar herpakte zich met een eigen variant van de Mitsubishi Outlander. Citroën deed vrolijk mee. Saillant detail: de 'Franse' versies zijn stiekem Japanser dan het origineel.
Lees verder