Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Hyundai ontvouwt Strategy 2025-plannen

Hyundai ontvouwt Strategy 2025-plannen
Hyundai heeft onder de noemer 'Strategy 2025' een reeks voornemens gepresenteerd die onder meer betrekking hebben op de elektrificatieplannen van het merk. Die plannen zijn niet mals.
Lees verder

Toyota Corolla - Afscheid Duurtest
Het is alweer tijd om onze duurtest-Corolla gedag te zeggen. Het is de meest krachtige Corolla die er te koop is. We bombarderen hem als de ideale woon-werkauto. En het verbruik? Ergens tussen de 1:9 en de 1:20. Net naar gelang wie er rijdt.
Lees verder

Mercedes-Benz EQS maakt winterse testkilometers
De komende paar jaar zet Mercedes-Benz volle bak in met de elektrificatie van zijn gamma. Naast een geheel nieuwe S-klasse komt daar de hier gefotografeerde auto in de showroom te staan. De eerste winterse testkilometers worden nu gemaakt met deze EQS.
Lees verder

Gefacelifte Porsche Panamera Sport Turismo buiten de deur
Porsche heeft voor de Panamera een bijpuntsessie in petto en dat betekent dat ook de Panamera Sport Turismo niet aan kleine subtiele aanpassingen ontkomt. Het is die Panamera-variant die zich buiten de deur heeft laten fotograferen.
Lees verder

Audi breidt prijslijst Q3 Sportback uit
Audi zet meer motorenversies op de leveringslijst van de Q3 Sportback. AutoWeek heeft als eerste de prijzen.
Lees verder

Mercedes-Benz GLS krijgt nieuwe benzineversie
De nieuwe Mercedes-Benz GLS was vooralsnog alleen te bestellen met een dieselmotor, maar daar komt nu verandering in. AutoWeek kan als eerste melden wat de GLS 580 4Matic moet opbrengen.
Lees verder

Acura eert eerste SUV
Acura viert dit weekend een opmerkelijk feestje. De Amerikanen eren namelijk hun eerste SUV: de SLX. Dat doen ze op een bijzondere manier.
Lees verder