Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Krimp Duitse automarkt voorspeld

Krimp Duitse automarkt voorspeld
De verkoop van nieuwe auto's in Duitsland loopt volgend jaar terug. Dat voorspelt de Duitse vereniging van auto-importeurs VDIK.
Lees verder

Amerikaanse Buick Regal zwaait af na Insignia-facelift
De Opel Insignia is gefacelift om er weer even wat langer tegenaan te kunnen, maar in de VS profiteert tweelingbroer Buick Regal niet van de opfrissessie. Sterker zelfs, de GM-broer houdt het bijna voor gezien in Amerika.
Lees verder

Rolls-Royce Phantom volgens Spofec
De Duitse tuner Novitec heeft een afdeling die zich puur en alleen bezighoudt met het aanpassen van modellen van Rolls-Royce. Het vlaggenschip van het merk, de Phantom, wordt volgehangen met dubieuze extraatjes.
Lees verder

MG ZS EV - Rij-impressie
Elektrisch, een SUV en ook nog een relatief laag prijskaartje. Op papier klinkt de MG ZS EV als een gouden combinatie. Marc Klaver zoekt uit of dat in de praktijk stand houdt.
Lees verder

Gesnapt: gefacelifte BMW 6-serie GT
Het is inmiddels alweer ruim twee jaar geleden dat de 5-serie GT werd opgevolgd door de auto die als 6-serie GT door het leven gaat. BMW heeft een bijgewerkt model in de ontwikkelingskamers staan en het is die auto die zich nu ingepakt buiten de deur begeeft.
Lees verder

Volkswagen noemt nieuwe cross-over Nivus
Volkswagen geeft de naam én een teaservideo vrij van een hagelnieuwe cross-over, een auto die ook naar Europa komt.
Lees verder

'McLaren presenteert begin 2020 nieuwe plug-in'
De gestekkerde autotechniek lijkt nu overal zijn weg naartoe te vinden, want volgens de CEO van McLaren komt het merk begin volgend jaar met zijn eerste plug-inhybride aangedreven sportauto.
Lees verder