Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 'Mazda haalt deel productie weg uit Thailand'

'Mazda haalt deel productie weg uit Thailand'
Mazda lijkt een deel van de productie van auto's die zijn bestemd voor de Australische markt van Thailand naar Japan te verplaatsen. Volgens de Japanse zakenkrant Nikkei is de negatieve impact van de sterkere Thaise baht reden voor de verschuiving.
Lees verder

Prijzen bijgewerkte Mazda 2 bekend
Mazda's 2 werd in de zomer op de snijtafel gelegd. AutoWeek kan exclusief melden wat de vernieuwde hatchback moet kosten.
Lees verder

Ford hangt prijskaartje aan Explorer PHEV
Na zo'n vijftien jaar afwezigheid keert de Explorer terug naar de Nederlandse automarkt. AutoWeek kan als eerste melden wat de nieuwe SUV moet kosten.
Lees verder

Dit zijn de meest gezochte occasions van 2019
De tijd van terugblikken op het (bijna) voorbije jaar is weer aangebroken en dus is het ook leuk om eens te kijken welke gebruikte auto's het populairst waren in 2019. Uit cijfers van AutoScout24 blijkt dat er in Nederland vooral naar een gebruikte Volkswagen Golf werd gezocht.
Lees verder

Prijzen Toyota ProAce City met benzinemotoren bekend
Toyota winkelt voor zijn bestelbussen in het magazijn van Groupe PSA en dat heeft als gevolg dat Toyota niet alleen over de ProAce Compact, ProAce en ProAce Verso (personenversie) beschikt, maar ook de kleine ProAce City in twee lengtematen in de showroom heeft staan. De prijslijst van die aan de Citroën Berlingo, Peugeot Partner en Opel Combo gerelateerde besteller wordt nu uitgebreid met benzinemotoren.
Lees verder

Skoda schetst vernieuwde Rapid Spaceback
Skoda voerde onlangs een designtechnisch grondige facelift door op de Rapid, een auto die in ieder geval in China gezelschap krijgt van een nieuwe Rapid Spaceback. Het is die laatste waar nu het eerste officiële beeldmateriaal van wordt vrijgegeven.
Lees verder

Dit was 2019: Blik to the Future
Met de kerstboom opgetuigd en de oliebollen in het vet is het steevast weer tijd om terug te kijken op het afgelopen jaar! We lossen het startschot van de artikelen waarin we terugblikken met een reeks artikelen waarbij we juist vooruit kijken! Dit zijn de meest gelezen edities van onze rubriek Blik to the Future.
Lees verder