dinsdag 24 december 2019

Autoweek: McLaren Speedtail 30 keer voorbij de 400-grens

McLaren Speedtail 30 keer voorbij de 400-grens
Dat de McLaren Speedtail bloedstollende prestaties belooft, dat wisten we al. Nu heeft de extravagant vormgegeven McLaren het ook in de praktijk weten te bewijzen.
Lees verder

Hyundai zet in op 700.000 waterstofauto's per jaar
De waterstofauto blijft nog een beetje een ondergeschoven kindje in de transitie naar elektrische auto's. Onterecht, zo vinden Hyundai en Kia. Zijn zien wel toekomst in auto's met een brandstofcel, en niet zo'n beetje ook.
Lees verder

Nieuwe Suzuki Hustler is productierijp
Gisteren de Daihatsu Taft Concept, vandaag de nieuwe Suzuki Hustler. Liefhebbers van vrolijke Japanse kei-cars kunnen hun kerstcadeautjes dit jaar extra vroeg uitpakken!
Lees verder

Dit was 2019: meest gezochte auto's
Na een terugblik op de meest gelezen Blik to the Future's, is het nu tijd om de meest opgezochte auto's uit het befaamde Carbase de revue te laten passeren. Het segment van de compacte middenklassen blijkt erg in trek.
Lees verder

Rivian haalt mega-investering binnen
Het gaat start-up Rivian behoorlijk voor de wind. Het kersverse bedrijf heeft na een nieuwe 'wervingscampagne' € 1,17 miljard aan investeringen binnen weten te slepen.
Lees verder

Potentiële opvolger Carlos Ghosn verlaat Nissan
Nissan ziet een van zijn topbestuurders vertrekken. Jun Seki, die als vice-COO belast is met de omvangrijke reorganisatie bij de automaker, heeft bekendgemaakt Nissan te verlaten.
Lees verder

Volkswagen Up niet langer alleen als e-Up
Tot voor kort leverde Volkswagen alleen nog de elektrische variant van de Up, maar dat is niet langer het geval. Het merk breidt de prijslijst uit met bekende oude smaken!
Lees verder