Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Mercedes-Benz presenteert eSprinter

Mercedes-Benz presenteert eSprinter
Bij de presentatie van de nieuwe generatie Sprinter liet Mercedes-Benz vorig jaar al weten er in 2019 ook een elektrische variant van zou komen. Vandaag voegt het merk daad bij het woord door de eSprinter naar voren te schuiven.
Lees verder

Krachtkuur voor Mercedes-Benz A-klasse Limousine
De Duitse tuner Lorinser heeft de A-klasse Limousine onder handen genomen. De sedan is naast op optisch vlak ook op technisch vlak aan te passen.
Lees verder

Genovation breekt eigen snelheidsrecord met GXE
Het Amerikaanse Genovation heeft met de GXE een zeer heftige en volledig elektrische versie van de vorige generatie Chevrolet Corvette in zijn werkplaats staan. Het bedrijf meldt vandaag dat het met z'n GXE een nieuw snelheidsrecord heeft gezet.
Lees verder

Seat Leon teaser
Een nieuwe Volkswagen Golf betekent natuurlijk dat je kunt wachten op de net zo nieuwe Seat Leon. Dat wachten duurt nog 39 dagen, want op 28 januari wordt de auto in zijn volle glorie getoond. Tot die tijd geeft Seat ons vast een lichtbalkje om de donkere dagen door te komen.
Lees verder

EuroNcap deelt laatste testresultaten van 2019
Veiligheidsinstituut EuroNcap heeft zo vlak voor de feestdagen nog een flinke eindsprint getrokken, want nog eens acht nieuwe modellen krijgen hun scorekaart opgestuurd. Voor veel merken reden voor een klein feest, andere fabrikanten zijn wellicht iets meer in mineur.
Lees verder

Honda met autonome concept-car naar CES
In januari opent technologiebeurs CES (Consumer Electronics Show) zijn poorten in Las Vegas, hét podium om als autofabrikant je technische kunnen tentoon te spreiden. Honda neemt een autonome concept-car mee waarvan wij de eerste beelden kunnen laten zien.
Lees verder

In China gemaakte Tesla mogelijk goedkoper
Tesla overweegt de prijzen voor auto's die in China gemaakt worden te verlagen. Bronnen vertellen aan persbureau Bloomberg dat de Tesla Model 3, die in het Aziatische land van de band rolt, ruim een vijfde goedkoper kan worden. Daarmee wil de maker van elektrische auto's potentiële kopers over de streep trekken in de grootste automarkt ter wereld.
Lees verder