Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: 'Naheffing Fiat kan oplopen tot boven 1 miljard euro'

'Naheffing Fiat kan oplopen tot boven 1 miljard euro'
Italiaanse belastingautoriteiten beschuldigen automaker Fiat ervan Chrysler te hebben ondergewaardeerd bij de overname in 2014. Zo hoopte het bedrijf belastingen te ontlopen. Uit stukken van de Italiaanse fiscus, die persbureau Bloomberg in handen heeft, zou blijken dat het concern Chrysler met 5,1 miljard euro zou hebben ondergewaardeerd.
Lees verder

Genesis GV80 duikt op
Genesis presenteert aan het eind van deze maand zijn eerste SUV en dat belooft direct een forse jongen te worden. Het is die auto, de GV80, die via Spaanse media te vroeg in de openbaarheid treedt.
Lees verder

Nieuwe hoofdontwerper voor Volkswagen
Volkswagen heeft een nieuwe hoofdontwerper: Jozef Kabaň. Hij neemt de plek in van Klaus Bischoff, de huidige designbaas van Volkswagen die een stap hoger op de troon wordt gezet.
Lees verder

Nissan GT-R50 by Italdesign over een jaar de weg op
De Nissan GT-R50 by Italdesign is nog niet uitverkocht en de eerste leveringen vinden eind 2020 plaats. De eerste productieversie van de Italiaans-Japanse sportwagen zal in maart te zien zijn op de beurs van Genève.
Lees verder

'Miljardair Stroll wil flink belang Aston Martin'
Aston Martin krijgt mogelijk een grote nieuwe aandeelhouder. De Canadese zakenman en miljardair Lawrence Stroll leidt een consortium van beleggers om "een flink belang" te nemen in de onderneming, zo blijkt uit berichtgeving van het Engelse Autocar.
Lees verder

Peugeot en Rebellion slaan handen ineen
Peugeot doet vanaf 2022 mee met het World Endurance Championship (FIA WEC) en de 24 uur van Le Mans. Daarvoor gaat het merk samenwerken met raceteam Rebellion Racing. Gelijktijdig laat de samenwerking ook een eerste afbeelding van zijn endurance racer zien.
Lees verder

Porsche licht nieuw 4wd-systeem voor EV's toe
Porsche doet een boekje open over een van de nieuwste technologieën die het merk ontwikkelt. Het betreft een systeem dat met behulp van vier motoren, één voor elk wiel, extreem nauwkeurig het te leveren koppel kan verdelen over de vier hoeken van een auto.
Lees verder