Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nissan pakt uit tijdens Tokyo Auto Salon

Nissan pakt uit tijdens Tokyo Auto Salon
Nissan heeft een lichtje geschenen op het arsenaal auto's dat het meebrengt naar de Tokyo Auto Salon, een autoshow die op 10 januari z'n poorten opent.
Lees verder

Gesnapt: Toyota Yaris in sportpak
Nog voordat de Yaris goed en wel bij de dealers staat, is Toyota achter de schermen al volle bak aan de slag met extremere versies van de compacte telg. Na een officiële aankondiging van de WRC-versie, belandt deze nu al samen met nóg een andere versie op het internet.
Lees verder

Audi viert 25 jaar RS met feestpakket
Het is dit jaar 25 jaar geleden dat de RS2 Avant zijn publieksdebuut beleefde en dat moet volgens Audi natuurlijk gevierd worden. Het merk komt met een speciaal Anniversary-pakket voor een reeks RS-modellen.
Lees verder

Cadillac focust op EV's met 'echte' namen
Het hoofd van Cadillac, Steve Carlisle, heeft aangegeven dat het Amerikaanse merk van de letter-cijfercombinaties afstapt voor zijn modelnaamgeving. Het merk gaat 'terug naar vroeger', toen Cadillac nog 'woorden' gebruikte voor zijn modellen. Ook geeft Carlisle aan dat Cadillac per 2030 alleen nog EV's wil maken, aldus persbureau Reuters.
Lees verder

Leap Motor legt Smart Forfour onder kopieerapparaat
Over Chinees autodesign wordt weleens geroepen dat het schaamteloos gekopieerd is van Westerse ontwerpen. Hoewel dat soms terecht lijkt, is dat lang niet altijd het geval. Op het jongste ontwerp van het Chinese Leap Motor lijkt die aanname echter wel onomstotelijk van toepassing.
Lees verder

Basisprijs Volkswagen e-Crafter flink gekelderd
Na ruim een jaar is de basisprijs van de volledig elektrische Volkswagen e-Crafter flink aangescherpt. Was de bus sinds vorig jaar nog leverbaar vanaf € 69.100, ligt de basisprijs nu al onder de € 50.000.
Lees verder

Nieuw BMW 2-serie Active Tourer gesnapt
Goed nieuws voor wie over enkele jaren een nieuwe MPV van BMW wil kopen: de 2-serie Active Tourer krijgt een opvolger!
Lees verder