Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Pick-ups blijven mateloos populair in Verenigde Staten

Pick-ups blijven mateloos populair in Verenigde Staten
Nergens ter wereld zijn pick-ups zo populair als in de Verenigde Staten, en dat levert interessante cijfers op. Jato Dynamics presenteert cijfers die dat goed in beeld brengen.
Lees verder

Ford prijst Transit en Tourneo Custom plug-inhybride
De Nederlandse importeur van Ford maakt de prijzen voor zijn gestekkerde Transit en Tourneo Custom bekend. In totaal verschijnt de Custom-reeks als plug-inhybride met drie versies in de Nederlandse showrooms.
Lees verder

'Driekwart aanbod Mercedes-AMG in gevaar wegens CO2'
Mercedes-AMG heeft met haar sportieve en bepaald niet bescheiden modellen een aanbod dat langzaam aan niet echt meer strookt met de klimaatdoelen van het merk. Tenzij ook AMG alternatieve aandrijflijnen meer omarmt, is het geen lange toekomst beschoren, zo vrezen 'meerdere dealers' van Mercedes.
Lees verder

Eerste prijzen gefacelifte Audi A5 bekend
In september legde Audi de A5-familie op de snijtafel, een proces waarna de A5 Coupé, A5 Cabriolet en A5 Sportback met een opgefriste snuit en bilpartij weer huiswaarts keerden. AutoWeek kan melden voor welke bedragen het vernieuwde stel van eigenaar wisselt.
Lees verder

Nieuwe BMW 4-serie gesnapt
De nieuwe 3-serie is inmiddels gewend aan het Europese wegennet en dus kun je de klok erop gelijkzetten dat BMW binnenkort een hagelnieuwe 4-serie naar voren schuift. Onze spionagefotograaf heeft de 4-serie Coupé voor de lens gekregen.
Lees verder

BMW met tweezits i3 naar CES
BMW neemt de i3 Urban Suite mee naar technologiebeurs CES in Las Vegas. Praktisch is het ding niet, want om de elektrische auto 'urban' te maken ontdoet BMW de i3 van twee zitplaatsen. Het dashboard en de bestuurdersomgeving blijven als vanouds, maar de rest van het interieur maakt plaats voor een fauteuil met voetenbank en koffietafeltje.
Lees verder

Alpine A110 S - Eerste rijtest
Op de Alpine A110 zoals hij is hebben we weinig aan te merken. Ach, wat meer vermogen zouden we niet afslaan en – als je dan toch bezig bent – een wat straffer onderstel zou ook niet misstaan. Laten dat nu nét de belangrijkste extra ingrediënten van de A110 S zijn. Hoe groot is hun toegevoegde waarde?
Lees verder