Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Renault Clio en Captur E-Tech naar Brussel

Renault Clio en Captur E-Tech naar Brussel
Het Salon van Brussel mag dan voornamelijk een nationale verkoopbeurs zijn, de komende editie krijgt van Renault maar liefst drie wereldprimeurs. Zowel de Clio als Captur staan er als plug-in hybride E-Tech, en als uitsmijter beleeft ook de gefacelifte Espace zijn wereldprimeur in de Belgische hoofdstad.
Lees verder

Facelift voor Volkswagen Magotan
Volkswagen verkoopt in China verdeeld over twee joint-ventures een nauwelijks te doorgronden reeks modellen waartussen de nodige overlap bestaat. We duiken vandaag in de Magotan, een auto die nu is gefacelift.
Lees verder

Jaguar Land Rovers SVO neemt Bowler over
De Special Vehicle Operations-afdeling (SVO) van Jaguar Land Rover neemt Bowler over. De terreinwagenspecialist wordt het vierde label onder de vleugels van SVO en maakt zijn voortbestaan zo zekerder.
Lees verder

Irmscher pompt Opel Zafira Life op
De Opel-adepten van de Duitse tuner Irmscher hebben de Zafira Life onder handen genomen. Ook valt de personenbus op motorisch vlak aan te passen.
Lees verder

Lexus introduceert in 2020 twin-turbo V8
Lexus heeft aangekondigd in 2020 voor de derde keer deel te nemen aan de 24 uur van de Nürburgring met een Lexus LC. Tussen neus en lippen door kondigt het merk aan daarvoor een nieuwontwikkelde twin-turbo V8 te gebruiken. Leuk nieuws, want Lexus zegt dat blok later ook in straatauto's te lepelen.
Lees verder

Ford Mondeo - Occasion aankoopadvies
De Ford Mondeo van de derde generatie is een auto die vaak wordt vergeten als er wordt gezocht naar een ruime auto voor het gehele gezin. Dat is helemaal onterecht want hij is niet alleen gigantisch ruim maar hij rijdt ook nog eens ontzettend goed.
Lees verder

In detail: fusie FCA/PSA
Nu de fusie tussen het Italiaans/Amerikaanse Fiat Chrysler Automobiles en het Franse Groupe PSA definitief kan doorgaan, is het tijd om de details in te vullen. Daarmee zijn de hoge heren aan de top van beide bedrijven de komende maanden zoet, maar nu al is duidelijk hoe nieuwe autogigant er globaal uit moet gaan zien.
Lees verder