Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Rolls-Royce Phantom opgefleurd voor bloemenliefhebber

Rolls-Royce Phantom opgefleurd voor bloemenliefhebber
Nou is een Rolls Royce Phantom normaal al een auto die tot in de puntjes naar wens samen te stellen is, maar het kan altijd nog wat persoonlijker. Een Zweedse ondernemer met een grote liefde voor rozen krijgt dit wel heel bijzondere exemplaar geleverd.
Lees verder

Hyundai Santa Fe - Eerste Rijtest
Ooit was de Hyundai Santa Fe een aantrekkelijk geprijsde, ruime auto die niet alleen een stevige bijdrage leverde aan de inburgering het merk Hyundai, maar ook aan het succes van SUV's. Inmiddels is zo'n relatieve mastodont onmogelijk gunstig in de Nederlandse markt te zetten, dus lijdt de laatste generatie bij ons een bestaan in de marge. Terecht? Dat zoeken we uit!
Lees verder

Skoda presenteert nieuwe Rapid
Skoda heeft in Rusland een optisch grondig vernieuwde Rapid gepresenteerd. Wie dacht dat de Scala in Europa als opvolger van de Rapid diende, heeft het nog altijd bij het juiste eind. Deze vernieuwde Rapid komt dan ook niet naar ons deel van de wereld.
Lees verder

Android Auto binnenkort ook te gebruiken in BMW's
Goed nieuws voor wie een smartphone met Android heeft en in het bezit van (of in de markt voor) een nieuwe BMW is: Android Auto wordt namelijk compatibel met auto's van dat merk.
Lees verder

Mercedes-Benz EQB maakt eerste sneeuwmeters
Vandaag staat bij Mercedes-Benz alles in het teken van de hagelnieuwe GLA en blikt men kort vooruit op zijn elektrische equivalent in de vorm van de EQA. Van onze spionagefotograaf ontvangen we meer nieuws, want een andere nieuwe elektrische Benz maakt zijn eerste testkilometers in de sneeuw.
Lees verder

'Duitse Tesla-fabriek gaat 500.000 auto's per jaar maken'
De Europese Tesla-fabriek in Duitsland zal een oppervlakte gelijk aan dat van 420 voetbalvelden beslaan en moet op termijn 500.000 auto's per jaar produceren. In 2021 moet de productie starten en het eerste te fabriceren model is de Tesla Model Y.
Lees verder

Abt pompt 507 pk in Volkswagen Touareg
Voor de tweede keer slaat Abt zijn geld stuk op de Touareg. Voor de gelegenheid wordt de dikste diesel erbij gepakt en daar wordt een behoorlijke extra schep aan vermogen bij toegevoegd.
Lees verder