Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Seat breidt prijslijst Tarraco uit

Seat breidt prijslijst Tarraco uit
Seat breidt de prijslijst van de Tarraco uit met een nieuwe motor- en bakcombinatie. De kleinste benzinemotor die in de SUV te krijgen is, valt voortaan ook aan een automaat te koppelen. AutoWeek heeft de prijzen van die nieuwe versie te pakken.
Lees verder

Seat verbreekt jaarverkooprecord al in november
De wereldwijde verkoopteller van Seat staat na elf maanden op 542.800 nieuwe auto's. Daarmee gaat 2019 nu al de boeken in als een jaar met een nieuw verkooprecords, want het huidige record dat vorig jaar werd gevestigd is daarmee nu al verbroken.
Lees verder

Lada koopt General Motors uit joint-venture
Er zijn weer veel weken voorbijgegaan zonder Lada-gerelateerd nieuws, maar dat wordt vandaag goedgemaakt met niet één, maar twee nieuwsfeiten over de Russische fabrikant.
Lees verder

Renault Avantime 2.2 dCi – 2003  – 405.524 km - Klokje Rond
De Renault Avantime staat niet alleen bekend als gegarandeerde klassieker voor de toekomst, maar ook als een auto die zéér moeilijk technisch in orde is te houden. Bij dat laatste fronst Margriet haar wenkbrauwen. Want haar Avantime is al tijden een trouwe kompaan. Maar zij handelt dan ook met voorkennis.
Lees verder

Miljarden overheidssteun voor accufabriek Opel
Goed nieuws voor de heren en dames van Opel en accufabrikant Saft. Beide partijen willen gezamenlijk accupakketten gaan bouwen en de Europese Unie heeft nu een flinke kapitaalinjectie vanuit de overheid goedgekeurd.
Lees verder

Kia opent nieuwe fabriek in India
Kia zijn nieuwe productiefaciliteit in het Indiase Anantapur officieel in gebruik genomen. Het merk gaat er onder meer een kleine cross-over bouwen voor de lokale markt.
Lees verder

Rinspeed met MetroSnap naar CES
Het Zwitserse Rinspeed, niet vies van bijzondere concept-cars, heeft het doek getrokken van de MetroSnap. De 'mobiliteitsoplossing' is het derde hoofdstuk in het Snap-boek dat Rinspeed in 2017 voor het eerst opensloeg.
Lees verder