Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Sono Motors wil 50 miljoen crowdfunden

Sono Motors wil 50 miljoen crowdfunden
De Duitse nieuwkomer Sono Motors is een crowfunding-campagne gestart op de productie van zijn eerste EV, de Sono Sion, van de grond te krijgen. Voor de jaarwisseling moet er 50 miljoen euro in kas zijn. Zo niet, krijgt iedereen zijn geld terug.
Lees verder

Peugeot 206 1.6-16V – 2006 – 465.296 km - Klokje Rond
Een Peugeot 206 op lpg met bijna een half miljoen op de klok. De auto is ook nog eens in het bezit van een thuissleutelaar die er al negen jaar zijn uiterste best op doet. Dan vrees je het ergste. Totdat je oog in oog staat met die 206 en met zijn eigenaar spreekt.
Lees verder

Speciaal voor Nederland: Citroën C3 Aircross C-Series
De Nederlandse showrooms van Citroën krijgen er binnenkort een speciale collectie bij. De unieke Nederlandse C-Seriers uitvoering wordt als eerste over de C3 Aircross gegoten.
Lees verder

Volkswagen Golf VIII - Rij-impressie
Er kan bijna geen twijfel over bestaan dat de elektrische ID.3 in de nabije toekomst een belangrijke auto wordt voor Volkswagen. Tot die tijd is het aan de Golf om z'n positie als steunpilaar van het merk vast te houden en ons alvast warm te maken voor die toekomst. Maar verder geen druk voor generatie 8.
Lees verder

Dít is de vernieuwde Jaguar F-type!
Jaguar voert een relatief ingrijpende facelift door op de F-Type. De aanpassingen zijn vooral aan de voorzijde overduidelijk en ook vanbinnen worden zowel de F-Type Coupé als Convertible gemoderniseerd.
Lees verder

Rolls-Royce viert jubileum in het rood
Onder de noemer 'The House of Rolls-Royce' wordt deze week een speciale Rolls-Royce Phantom geveild. Het thema is rood!
Lees verder

Bentley bevestigt komst nieuw testcentrum
Het Britse Bentley zet een nieuwe stap in de richting van elektrificatie, want het merk stuurt de eerste schetsen van een nieuw testcentrum de wereld in.
Lees verder