Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Speciale Bentley Mulsanne voor Chinese consument

Speciale Bentley Mulsanne voor Chinese consument
De Chinese automarkt is er nog altijd een om rekening mee te houden, iets dat Bentley klaarblijkelijk goed begrijpt. Het merk komt met een speciale gelimiteerde uitvoering van de Mulsanne die alleen in China beschikbaar komt.
Lees verder

'Winst autobouwers gaat sterk dalen door transitie'
De autosector heeft inmiddels de verschuiving van fossiele brandstoffen naar elektriciteit al redelijk omarmd. Het komende decennium zal de brandstofmotor meer en meer plaats maken voor elektrische aandrijving. Dat gaat de fabrikanten financieel bepaald niet in de koude kleren zitten.
Lees verder

Nederlands wagenpark in 92 jaar 200 keer zo groot
De afgelopen eeuw is het aantal personenauto's in Nederland toegenomen van 41.000 in 1927 tot ongeveer 8,5 miljoen dit jaar, zo blijkt uit een op donderdag gepresenteerde analyse van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS).
Lees verder

Aandeel Tesla stijgt naar nieuw record
Het aandeel van automaker Tesla is naar een nieuw record gestegen nadat het fonds in de afgelopen drie maanden met maar liefst 60 procent is gestegen. Het aandeel sloot woensdag op 393 dollar.
Lees verder

Abt klust aan Audi SQ7
Zo vlak voor de feestdagen komt Abt nog even met een feestnummer om de hoek gezet. De sportiefste versie van de Audi Q7 wordt namelijk een nog sportiever sportpak aangetrokken.
Lees verder

Honda Jazz nu al sportief aangekleed
In januari slaan de poorten van de Tokyo Auto Salon open en Honda's accessoire-afdeling Honda Acces zet er onder meer een sportief aangeklede Jazz neer.
Lees verder

Upgrade Tesla Model 3 neemt hap uit acceleratietijd
Eigenaren van een Tesla Model 3 met vierwielaandrijving opgelet: Tesla rolt een upgrade uit waarmee de acceleratie van 0-100 km/h beduidend sneller verloopt. Goedkoop is de upgrade alleen niet.
Lees verder