Doorgaan naar hoofdcontent

AutoWeek test de volledig nieuwe Volkswagen Golf

AutoWeek test de volledig nieuwe Volkswagen Golf
Autoweek testredacteur Marco Gorter over de nieuwe Golf: "Het is gewoon allemaal heel verfijnd, heel geraffineerd. Het is echt helemaal wat Volkswagen zou moeten zijn. Ze hebben 'm op alle vlakken weer net een beetje beter gemaakt." Klik hier om de video op AutoWeek.nl te bekijken.
Lees verder

Autovisie test de nieuwe Golf: "Laag verbruik en optimale connectiviteit"
"De basis is gewoon weer solide. Het is geen lelijke auto, het is geen oncomfortabele auto. (...) Het ziet er allemaal weer gelikt uit en de functionaliteit is giga. Als je alles op een rijtje zet  Het is echt gewoon een ontzettend complete en luxe auto."  Klik hier om de video op Autovisie.nl te bekijken.
Lees verder

AutoRai.nl test – Volkswagen Golf opnieuw een schot in de roos?
"Helemaal up to date, dat is de nieuwe Volkswagen Golf: de achtste generatie ziet er weer aantrekkelijk uit, is innovatief en praktisch. De praktische kwaliteiten, het comfortabele rijgedrag en de fraaie afwerking van het stille interieur zijn behouden. Volkswagen heeft daar nu de nodige connectiviteit aan toegevoegd die je in dit digitale tijdperk mag verwachten, zonder alle functies omslachtig...
Lees verder

Autozine.nl test de Volkswagen Golf: 'Verdeel en heers'
"De Golf kiest voor een vertrouwde verpakking en voor oplossingen die de auto niet duurder maken en geen enkele aanpassing van de bestuurder vragen. Daarom is de Golf 8 voorzien van vertrouwde benzinemotoren, maar dan met elektrische assistentie. Een meer geavanceerd onderstel zorgt voor uitstekende rijeigenschappen, waarmee de Golf zowel comfortabeler als dynamischer is geworden." Klik hier om...
Lees verder

Eerst rij-indruk Volkswagen Golf 8 door TopGear
"De Golf zoekt de gulden middenweg op tussen comfort en sportiviteit, zoals de hatchback dat al jaren doet. En dat doet hij in dit geval ook weer perfect. Comfortabel genoeg voor dagelijks en leuk genoeg als je eens een gekke bui hebt. Precies wat je al van een Golf gewend was, maar dan allemaal iets beter." Klik hier om de hele review op TopGear.nl te lezen.  
Lees verder