Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Volkswagen schetst nieuwe Caddy

Volkswagen schetst nieuwe Caddy
Volkswagen geeft voor het eerst zelf een officieel teken van leven van de gloednieuwe Caddy. Twee schetsen laten een extreme versie zijn. Één ding staat vast: met de Caddy gooit Volkswagen het over een geheel andere boeg.
Lees verder

Over de grens: Toyota Yaris
Zo nu en dan gluurt AutoWeek over de Nederlandse en vaak zelfs Europese landsgrenzen om een obscuur model te belichten. Ditmaal kijken we naar een auto die straks ook gewoon in Nederland te koop is: de nieuwe Toyota Yaris.
Lees verder

Vijfhonderdste Tesla Supercharger in Europa
Tesla heeft zojuist zijn vijfhonderdste Supercharger-station in Europa geopend. Het kakelverse laadstation van Tesla staat in Londen en markeert het begin van de uitrol van Tesla's nieuwste V3 Superchargers in ons continent.
Lees verder

Onzekere Britse auto-industrie doet oproep aan Johnson
De Britse auto-industrie kent onzekere tijden nu de Brexit dichterbij is dan ooit. De productie viel vorige maand al fors terug wegens onduidelijkheden over de toekomst. De bedrijfstak doet daarom nu een oproep aan de herkozen premier Boris Johnson.
Lees verder

Tata toont Nexon EV
De Indiase gigant Tata Motors heeft de Nexon EV gepresenteerd, een volledig elektrische cross-over die direct laat zien hoe de gefacelifte reguliere Nexon er straks uit komt te zien.
Lees verder

Mercedes niet bezorgd over 'CO2-strop' AMG
Mercedes-AMG drukt met haar modellen een flinke CO2-stempel op het aanbod van Mercedes en daarom zou er zelfs gevreesd worden voor de toekomst van het AMG-gamma. Mercedes zelf maakt zich echter geen zorgen, omdat ook AMG aan de (deels) elektrische aandrijflijnen gaat.
Lees verder

Facelift Friday: Jaguar F-type
De komst van de heftig gefacelifte Jaguar F-type was al geen verrassing meer, maar de manier waarop Jaguar z'n sportieveling aanpakt is wel degelijk bijzonder. Zelden kreeg het front van een sportauto zo'n ander karakter van een facelift, die dan ook zeker een plekje in deze rubriek verdient.
Lees verder