Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Ford Mustang Mach-E kost 49.925 euro

Ford Mustang Mach-E kost 49.925 euro
De Mustang Mach-E is vanaf nu te reserveren.De Ford Mustang Mach-E is vanaf het najaar van 2020 leverbaar in drie uitvoeringen, waaronder een exclusieve First Edition. Hij is nu te reserveren via de website; de richtprijzen beginnen bij 49.925 euro. Met zijn lange en krachtig ogende motorkap is de Mach-E direct herkenbaar als Mustang. Andere typische Mustang-kenmerken zijn de geprononceerde heupen, de platte koplampen en de iconische tri-bar achterlichtunits, het handelsmerk van de enige echte pony car.
Lees verder

5 EuroNCAP sterren voor Subaru Forester
De geheel nieuwe Subaru Forester e-BOXER heeft de maximale score van vijf sterren behaald in de meest recente EuroNCAP-veiligheidstest (European New Car Assessment Program veiligheidstest). Bovendien heeft de Subaru XV in e-BOXER-uitvoering wederom vijf sterren gekregen in de meest recente Euro NCAP-botsproef. Diezelfde waardering viel de Subaru XV ook al ten deel bij de Euro NCAP-botsproef in 2017.
Lees verder

Opel toont vernieuwde Insignia
Opel toont de eerste beelden van de vernieuwde Insignia, die tijdens de Brussels Motor Show (10 -19 januari 2020) zijn premiere beleeft. De vormgeving is aangescherpt, waardoor de vijfdeurs Grand Sport en stationwagen Sports Tourer dynamischer ogen. Bovendien rust Opel de Insignia voortaan uit met de nieuwste generatie IntelliLux LED koplampen die het zicht in het donker verbeteren.
Lees verder

Meer Audi's e-tron voor Nederland
De Audi e-tron 50 en 55 quattro zijn in Nederland een succes. Alle exemplaren van het nieuwe instapmodel, de e-tron 50 quattro, die afgelopen augustus debuteerde, zijn in amper twee maanden tijd verkocht. Reden voor Audi om extra e-trons naar Nederland te halen. Goed nieuws: ze zijn nog dit jaar te rijden, dus met 4 procent fiscale bijtelling, vanaf 280 euro netto per maand (afhankelijk van de inkomensklasse).
Lees verder

Hyundai ontvouwt plan Strategy 2025
Hyundai presenteert onder de noemer Strategy 2025 een actieplan om zijn positie in de mobiliteitsindustrie van de toekomst veilig te stellen. Het concern richt zich op twee pijlers, te weten Smart Mobility Device en Smart Mobility Service. De synergie tussen deze twee pijlers (apparaten/voertuigen en services) moet het bedrijf transformeren tot een van de topaanbieders op het gebied van slimme mobiliteitsoplossingen, of beter gezegd: tot Smart Mobility Solution Provider.
Lees verder

5 EuroNCAP sterren voor Renault Captur 2
De tweede generatie van de Renault CAPTUR is door crashtestinstituut EuroNCAP beloond met het maximum te behalen aantal van vijf sterren voor veiligheid. Met zijn uitgebreide standaarduitrusting op het gebied van actieve en passieve veiligheid en uitstekende scores op alle onderdelen behoort de Renault CAPTUR tot de veiligste autos in zijn segment.
Lees verder

Autotest: Mazda MX-30
Dit is een test van de Mazda MX-30. En dat is bijzonder, want de MX-30 is nog niet in productie. De ontwikkeling van deze eerste elektrische auto van Mazda is zelfs nog in volle gang! Fotograferen kon echter al met een handgebouwd prototype. Vervolgens bood Mazda aan om proef te rijden met een CX-30, die onderhuids de techniek van de MX-30 heeft om zo toch alvast de smaak te pakken te krijgen.
Lees verder