Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Hyundai biedt IONIQ als taxi aan

Hyundai biedt IONIQ als taxi aan
De taxibranche verandert. De druk om over te stappen op duurzame autos met een zeer lage of zelfs geen CO2-emissie groeit, maar dat brengt ook extra kosten met zich mee voor taxichauffeurs en -ondernemingen. Hyundai introduceert daarom twee zeer voordelige Taxi Pakketten, exclusief verkrijgbaar (vanaf 1 januari 2020) op de onlangs vernieuwde Hyundai IONIQ Electric met 38,3 kWh batterijcapaciteit.
Lees verder

Volvo biedt gratis laden aan bij PHEV
Volvo Nederland gaat kopers van een nieuw plug-in hybride model een jaar lang gratis laden aanbieden. Hiermee moedigt de importeur berijders aan de capaciteit van het lithium-ion accupakket maximaal te benutten om op die manier zoveel mogelijk elektrisch te kunnen rijden zonder schadelijke emissies. Het aanbod geldt voor iedereen die in de periode van 17 oktober 2019 tot en met 15 april 2020 een nieuw Volvo plug-in hybride model aanschaft of least. Volvo biedt momenteel in elk model een plug-in hybride variant.
Lees verder

Seat communiceert met verkeerslichten
In samenwerking met de Spaanse verkeersautoriteit, de gemeenteraad van Barcelona en ETRA koppelt SEAT autos aan verkeerslichten en het verkeersinformatiecentrum, zodat bestuurders kunnen anticiperen op de status van verkeerslichten. Hetzelfde systeem stuurt bovendien informatie over incidenten op de snelweg in realtime naar de auto, zonder noodzakelijke informatieborden, waarmee auto en infrastructuur via de cloud binnen 300 milliseconden met elkaar worden verbonden.
Lees verder

Renault Captur 2 nu bij de dealer
Renault introduceert de nieuwe CAPTUR in Nederland die vanaf nu in de Renault showrooms te bezichtigen is.
Lees verder

Maserati viert 105-jarig bestaan
De start van een nieuw tijdperk voor Maserati valt samen met een verjaardag. Terwijl de modernisering van de fabriek in Modena is gestart en Maserati een groots, internationaal evenement voorbereidt voor mei 2020, kijkt het merk ook terug en viert het meer dan een eeuw aan historie. 105 jaar geleden sloten Alfieri Maserati en zijn broers Ettore en Ernesto de handen ineen en openden 'Alfieri Maserati' aan de via de' Pepoli 1a, in het hart van Bologna (Italie).
Lees verder

Citroen introduceert C3 Aircross C-Serie
Citroen komt met een serie speciale modellen naar Nederland. De nieuwe collectie draagt de naam C-series. Het comfort van Citroen moet in deze serie exclusieve modellen maximaal tot zn recht komen. De C3 Aircross SUV bijt het spits af. De andere modellen volgen snel.
Lees verder

Jaguar F-TYPE ondergaat facelift 2020
De Jaguar F-TYPE is vernieuwd voor modeljaar 2020. Het vernieuwde interieur kenmerkt zich door luxere materialen, een verbeterd infotainmentsysteem en subtiele details. Scherp gesneden Pixel-LED-koplampen met nieuwe lichtsignatuur, dynamische knipperlichten en de nieuwe schelpvormige clamshell-motorkap accentueren de breedte van de Jaguar F-TYPE. De breedte wordt extra benadrukt door de nieuw ontworpen voorbumper en de grotere grille. Aan de achterzijde vallen de nieuwe, getailleerde LED-achterlichten op, die geinspireerd zijn op die van Jaguars sportieve SUV, de I-PACE.
Lees verder