Doorgaan naar hoofdcontent

Autozine: Polestar 1 debuteert in Nederland

Polestar 1 debuteert in Nederland
Nederland kan binnenkort kennismaken met de Polestar 1. Het halo-model van het compleet nieuwe elektrische performancemerk Polestar beleeft zijn nationale debuut tijdens de Masters of LXRY in Amsterdam (12 t/m 16 december). Het eerste model van Polestar is een GT met een plug-in hybrid aandrijflijn en een lichtgewicht carrosserie. De eerste exemplaren van de Polestar 1 arriveren begin 2020 in Nederland.
Lees verder

Jaguar vergroot bereik I-PACE
Jaguar heeft de I-PACE verder met opgedane kennis uit de racerij. Dankzij de ervaringen met de raceversie van de 100% elektrische I-PACE (de eTROPHY) zijn batterijmanagement, thermische systemen en koppelverdeling van het AWD-systeem geoptimaliseerd, wat resulteert in betere efficiency en een 8 procent grotere actieradius.
Lees verder

Audi Q3 Sportback nu ook als 35 TFSI
Audi heeft de Q3 Sportback-serie aan de onderkant uitgebreid met een nieuw instapmodel. De Audi Q3 Sportback 35 TFSI S tronic maakt de compacte cross-over voor een breder publiek bereikbaarder met een prijs vanaf 50.860 euro en is op Audi.nl inmiddels te configureren.
Lees verder

Renault Megane RS Trophy-R komt naar NL
Renault introduceert de nieuwe Megane R.S. Trophy-R in Nederland. Het meest prestatiegerichte productiemodel van Renault tot nu toe wordt in een gelimiteerde oplage van 500 genummerde exemplaren gebouwd en is leverbaar voor de consumentenprijs van 76.490 euro. Er zijn enkele exemplaren beschikbaar voor de Nederlandse markt.
Lees verder

SEAT Tarraco 1.5 TSI nu ook met DSG
De SEAT Tarraco 1.5 TSI is vanaf nu ook te combineren met een 7-traps DSG-automaat met dubbele koppeling. Daarmee biedt SEATs grote SUV nu een combinatie van een viercilinder, het comfort van een DSG-automaat en voorwielaandrijving. De Tarraco 1.5 TSI DSG is per direct te bestellen.
Lees verder

Hyundai maakt prijs nieuwe i10 bekend
Hyundai heeft de prijzen van de nieuwe i10 bekendgemaakt. De nieuwe A-segmentauto wordt in Nederland aangeboden voor een vanafprijs van 12.995 euro. De nieuwe i10 is verkrijgbaar met keuze uit drie uitvoeringsniveaus: i-Drive, Comfort en Premium. Ook kunnen klanten kiezen voor de i10 met Smart Pack (meerprijs: 1.095 euro) dat een aantal interessante voorzieningen toevoegt. De nieuwe i10 verschijnt begin 2020 in de showroom.
Lees verder

Land Rover nr. 7 terug naar Amsterdam
Na meer dan 71 jaar keert een van de drie autos waarmee Land Rover zijn werelddebuut maakte op de AutoRAI van 1948, terug naar Amsterdam. Deze pre-productieauto is te zien tijdens de beurs Masters of LXRY, die van 12 tot en met 16 december 2019 plaatsvindt in de RAI in Amsterdam. Daar beleeft ook de New Defender zijn Nederlandse showpremiere.
Lees verder