vrijdag 13 december 2019

Eerste rij-indruk Volkswagen Golf 8 door TopGear

Eerste rij-indruk Volkswagen Golf 8 door TopGear
"De Golf zoekt de gulden middenweg op tussen comfort en sportiviteit, zoals de hatchback dat al jaren doet. En dat doet hij in dit geval ook weer perfect. Comfortabel genoeg voor dagelijks en leuk genoeg als je eens een gekke bui hebt. Precies wat je al van een Golf gewend was, maar dan allemaal iets beter." Klik hier om de hele review op TopGear.nl te lezen.  
Lees verder

Autoblog.nl: Volkswagen Golf 8 rijtest en video
"Ook nieuw op de optielijst is de head-up display, waarmee je je even helemaal straaljager piloot kan voelen. De op de voorruit geprojecteerde gegevens lijken voor je ogen wat verder weg staan, zodat het rustiger wisselen is tussen het verkeer op de weg en de informatie daar.​" Klik hier om de hele review op Autoblog.nl te lezen.
Lees verder

Algemeen Dagblad: "Nieuwe VW Golf is een mensenredder"
"Zodra de nieuwe Golf merkt dat de bestuurder niet meer actief stuurt, zal hij na enkele waarschuwingen ingrijpen. De auto remt dan af, tot hij volledig stilstaat, en zet de paniekverlichting aan. Desnoods alarmeert hij zelf de hulpdiensten."  Klik hier om het hele artikel op AD.nl te lezen.
Lees verder

Makkelijk en snel een APK plannen met Google Assistant
Nieuw in Nederland: makkelijk en snel met je stem een afspraak met Volkswagen inplannenVolkswagen-rijders kunnen al een tijdje op verzoek automatisch een seintje krijgen als het tijd is voor de APK en deze direct inplannen in agenda van de dealer. Dat kon al via de laptop en smartphone en nu ook met het handige Google Assistant door eenvoudig en snel een gesprek met Volkswagen Nederland te...
Lees verder

De Volkswagen ID.3 laat van zich horen
Karakteristieke sound voor elektrische Volkswagens bij snelheden tot 30 km/uInnovatieve sound-engineering door Volkswagen Design en componist Leslie MandokiHet nieuwe Acoustic Vehicle Alerting System (AVAS) van Volkswagen produceert een karakteristiek geluid bij het optrekken tot 30 km/u en bij achteruitrijden. Het geluid is zowel in als rond de auto te horen en verandert aan de hand van de...
Lees verder