Doorgaan naar hoofdcontent

Verkoop BMW Den Haag afgerond.

Verkoop BMW Den Haag afgerond.
Begin dit jaar besloot BMW Group om BMW Den Haag, een eigen vestiging van BMW Group, te verkopen aan één van de bestaande BMW dealergroepen in Nederland. De transactie is goedgekeurd door de autoriteiten. Daarmee is de verkoop afgerond en dealergroep Dusseldorp Automotive is per 2 december 2019 definitief de nieuwe eigenaar van BMW Den Haag. De vestiging heet vanaf heden Dusseldorp Den Haag.
Lees verder

Daniëlle Dieben nieuwe Head of MINI Nederland.
Daniëlle Dieben wordt de nieuwe Head of MINI Nederland per januari 2020. Ze treedt daarmee toe tot de directie van BMW Group Nederland. Eind oktober kondigden we al het vertrek van de huidige Head of MINI, Bart Verhoef, aan. Hij zal per januari 2020 zijn carrière bij BMW Group voortzetten als General Manager MINI voor België en Luxemburg.
Lees verder

Recordverkopen BMW, BMW i, MINI en BMW Motorrad in Nederland.
Met nog één maand te gaan in 2019 hebben BMW, BMW i, MINI en BMW Motorrad de verkooprecords van het jaar ervoor al verbroken.
Lees verder

BMW Group verkopen blijven groeien in november tot een nieuw record, ook voor elektrische voertuigen.
Na onlangs gepubliceerde records voor BMW Group Nederland, maakt ook BMW Group recordverkopen bekend +++ BMW stijgt met 2,9% tot 194.690 voertuigen +++ Aanzienlijke groei van BMW in de VS en China +++ BMW 3 Serie Sedan en Touring laten aanzienlijke verkoopstijging zien +++ X modellen stimuleren groei sinds start 2019: + 23.1% +++ Nota: "De verkoop van elektrische voertuigen stijgt met 18,4% tot een nieuw record." Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

Een nieuw hoofdstuk in elektromobiliteit: de efficiënte aandrijftechnologie van de volledig elektrische BMW iX3.
De BMW iX3 is de eerste puur elektrische SAV met de vijfde generatie van BMW eDrive technologie +++ Exclusieve innovaties voor elektromotor en hoogvoltagebatterij +++ Extra actieradius door betere efficiëntie in plaats van grotere batterij.
Lees verder

Geleverd zoals beloofd: een half miljoen geëlektrificeerde BMW Group voertuigen op de weg.
Volgende mijlpaal: verdubbeling van het aantal elektrische voertuigen tegen het einde van 2021 +++ BMW 330e* afgeleverd bij BMW Welt +++ BMW iX3*: nieuw evenwicht tussen actieradius en batterijformaat +++ Uitgebreid modeloffensief - ook voor geëlektrificeerde voertuigen. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

BMW Group op de Consumer Electronics Show (CES) 2020 in Las Vegas.
Op de Consumer Electronics Show (CES) 2020 - die plaatsvindt in Las Vegas van 7 t/m 10 januari 2020 - presenteert BMW Group mobiliteitservaringen van de toekomst. Bijgaand het Engelstalige persbericht.
Lees verder

Koning Willem 1 College krijgt 'The Spirit of GS'.
BMW Group Nederland schenkt een BMW R 1250 GS aan het Koning Willem 1 College. Dit Regionale Opleidingscentrum in Den Bosch behoort al vele jaren tot de grootste motorfietstechniekopleidingen in Nederland. En "de GS" is met afstand de bestverkochte motorfiets van Nederland. Met deze moderne avonturenmachine is het onderwijs veel beter af te stemmen op de praktijk van nu.
Lees verder