Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Hoezé: SsangYong zet haar Korando op CNG! - Autosalon Brussel 2020

AUTOFANS
Hoezé: SsangYong zet haar Korando op CNG! - Autosalon Brussel 2020
De gloednieuwe SsangYong Korando is één van dé verrassingen van de laatste maanden. Een crossover die zonder scrupules een vuist kan maken tegenover de concurrentie. SsangYong voert de druk nu nog wat op met een CNG-versie.
Lees verder

Dit zijn de nieuwe (plug-in) hybrides op het Autosalon van Brussel (2020)
Hybridewagens waren ooit de vreemde eend in de autobijt. Maar de auto's met elektrohulp worden steeds meer algemeen goed in autoland. Tijd om te zien welke nieuwe hybrides het autosalon van Brussel te bieden heeft. Met en zonder stekker!
Lees verder

Officieel: Renault Clio e-Tech en Captur e-Tech (2020)
Je kon het eerder al lezen op onze website, op het autosalon van Brussel onthulde Renault de e-Tech-versies van de Clio én Captur. Dat zijn de (plug-in) hybrides van de goedverkopende Franse broden.
Lees verder

Autosalon Brussel 2020: 12 SUV's die je gezien moet hebben
Elektrische en hybride auto's zijn één constante op het Autosalon 2020, SUV's en crossovers een andere. Een gegarandeerde bron van inkomsten voor zowat alle constructeurs, en dus loodsen wij je alfabetisch langs 12 nieuwe modellen op de Heizel.
Lees verder

Kwijl mee op de Dream Cars van het Autosalon van Brussel 2020! [VIDEO]
Videotipsautosalon brussel 2020, bms 2020 Het Autosalon van Brussel stalt ook dit jaar 40 exclusieve wagens neer in de Dream Car hal. Redacteur Wim ging even kwijlen... Het Autosalon van Brussel stalt ook dit jaar 40 exclusieve wagens neer in de Dream Car hal. Redacteur Wim ging even kwijlen...
Lees verder