Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: AutoWeek Podcast: De Uitlaat

AutoWeek Podcast: De Uitlaat
Nieuw: de Podcast van AutoWeek. Luister hier!
Lees verder

Mercedes CLA Shooting Brake vs. Kia Proceed - Dubbeltest
Het kennelijke levensdoel om ieder hoekje van de markt te vullen leverde bij Mercedes-Benz niet alleen de vierdeurs coupé op, maar ook de vijfdeurs Shooting Brake. De eerste generatie van de CLA Shooting Brake kende eigenlijk geen concurrenten, maar de tweede vindt tijdens de jacht de Kia Proceed op z'n pad.
Lees verder

BMW's verkoopjaar eindigt positief
Steeds meer fabrikanten laten - al dan niet - trots weten wat voor een verkoopcijfers zij in 2019 hebben genoteerd. Nu is het de beurt aan BMW.
Lees verder

Toyota Corolla - Achteruitkijkspiegel
Aan boord van een Toyota Corolla nemen Stéphan en Marco de week met je door en hebben het over het feit dat de Corolla helemaal niet meer saai is, hoe die geestverschijning in de Golf VIII-video belandde en de verwachtingen voor de nieuwe Hyundai i10.
Lees verder

Back to Basics: Mazda CX-30
Sinds vorig jaar levert Mazda een model tussen zijn CX-3 en CX-5 in en die heet, uiteraard, niet CX-4 maar CX-30. Instappen kan vanaf € 30.490 en vandaag kijken we weer eens naar wat je voor het laagst mogelijke bedrag krijgt. Mazda CX-30 € 30.490
Lees verder

Het Salon van Brussel 2020 - Beursverslag
Op de beursvloer in Brussel is dan misschien weinig hard nieuws, het is wel de show die het dichtst bij huis is. Wij nemen je een rondje mee over de vloer. Dan kun je zelf oordelen of het de moeite waard is om te gaan.
Lees verder

De Vluchtstrook: Infiniti in Europa
Over enkele maanden verdwijnt Infiniti definitief van de (West-)Europese markt. Een uitstekende aanleiding om vast terug te blikken op de modellen die hier gedurende de korte carrière van het merk leverbaar zijn geweest. Daar zitten nu al opvallend veel vergeten exemplaren bij.
Lees verder