vrijdag 10 januari 2020

Autoweek: Bentley 4½ Litre 'Bluebell' (1929) - Op de Rollenbank

Bentley 4½ Litre 'Bluebell' (1929) - Op de Rollenbank
Je ziet ze weleens op televisie: van die negentigjarigen die nog volop in het leven staan en af en toe zelfs nog de sportschool bezoeken. Deze week ontvangen we zo'n krasse grijsaard in Op de Rollenbank. Wat gebeurt er als je het vermogen gaat meten van een Bentley uit 1929?
Lees verder

Nieuw op RTL4: RTL Kampeert
Voor het nieuwe vakantieprogramma RTL Kampeert, vanaf zondag 26 januari om 17:30 uur wekelijks te zien bij RTL 4, bezoekt presentator Sander Janson kampeerregio's in binnen- en buitenland, waar hij samen met kampeerders ervaart hoe het is om vakantie te vieren op een camping.
Lees verder

Extreem: Toyota GR Yaris ontketend
Met de Yaris GRMN liet Toyota zich twee jaar geleden van een ongekend sportieve kant zien. Inmiddels kun je bij het merk aankloppen voor een nieuwe Supra en tijdens de Tokyo Auto Salon slaat Toyota de ketenen van de GR Yaris, een auto die de Yaris GRMN doet verbleken. Sterker nog, de GR Yaris is de krachtigste compacte hot-hatch die autoland ooit gezien heeft!
Lees verder

Bijgewerkte Honda Civic Type-R in Tokio
Honda grijpt de Tokyo Auto Salon aan om het publiek op te warmen voor de komst van de opgefriste variant van de Civic Type-R.
Lees verder

Challenger met badkamer ónder het bed
De ontwerpers van Challenger houden van ongebruikelijke oplossingen. Het komt met een nieuw voorbeeld: onder het queensbed van de Challenger 338 halfintegraal is een badkamerwand verstopt, met een dubbele wastafel en een grote spiegel.
Lees verder

Tankstations gaan indicatie van brandstofkosten per 100 kilometer geven
Acht Nederlandse tankstations zullen de komende weken een indicatie van de brandstofkosten per 100 kilometer geven.
Lees verder

Gefacelifte Kia Picanto gekiekt
Onze spionagefotograaf heeft de lens van zijn camera weten te richten op een ingepakte Kia Picanto. De kleine Koreaan zit middenin zijn bijpuntsessie!
Lees verder