vrijdag 24 januari 2020

Autoweek: BMW breidt prijslijst 1-serie uit

BMW breidt prijslijst 1-serie uit
BMW breidt de prijslijst van de 1-serie uit met een nieuwe keuzemogelijkheid. De hatchback is als 120d nu ook zonder vierwielaandrijving te krijgen.
Lees verder

Vernieuwde Bentley Bentayga duikt op in Nederland
Dat er een facelift voor de Bentley Bentayga op komst is was al even bekend. Nieuw is dat de auto zich al in Nederland heeft laten zien, kennelijk een gewilde plek van Bentley-testrijders.
Lees verder

Cadillac laat stukje nieuw Escalade zien
Cadillac meldt wanneer en door wie de compleet nieuwe generatie van de Escalade straks aan de wereld wordt voorgesteld. Het merk laat daarbij direct een stukje van het front van de nieuwe opulente SUV zien.
Lees verder

Gefacelifte Mercedes-Benz E-klasse duikt op
Mercedes-Benz trekt op korte termijn op het doek van de gefacelifte E-klasse. Het merk liet de auto onlangs zelf al in gecamoufleerde vorm zien en nu is ook een digitale versie van de bijgewerkte 5-serie concurrent opgedoken.
Lees verder

Kia schetst nieuwe cross-over
Kia heeft een tweetal designschetsen getoond van een hagelnieuwe compacte cross-over die in de eerste week van februari zijn publieksdebuut beleeft.
Lees verder

Mercedes ontkent lagere productie EQC
Mercedes-Benz spreekt berichten tegen dat het de productie van de volledig elektrische EQC moet terugschroeven door een batterijentekort bij toeleverancier LG Chem, zo meldt Reuters.
Lees verder

Nieuwe Skoda Octavia RS wordt plug-inhybride
Van de nieuwe Skoda Octavia komt wederom een extra sportieve RS-versie. Met de nieuweling gooit Skoda het echter wel over een hele andere boeg.
Lees verder