dinsdag 14 januari 2020

Autoweek: Driemaal onder het mes: Tata Tiago, Tigor en Nexon

Driemaal onder het mes: Tata Tiago, Tigor en Nexon
Het Indiase Tata laat in één vloeiende beweging niet één, niet twee, maar drie gefacelifte modellen zien. Tijdens de Auto Expo, die in februari in New Dalhi zijn deuren opent, worden de bijgewerkte Tiago, Tigor en Nexon gepresenteerd.
Lees verder

Skoda Scala 1.0 TSI - Op de Rollenbank
Een nieuwe auto die niet over z'n opgegeven vermogen heengaat is een zeldzaamheid. Maar meten is weten, dus onze duurtest Skoda Scala 1.0 moet er toch aan geloven. Gaat de driepitter over z'n 115 fabrieks-pk's heen?
Lees verder

Elon Musk: 'Tesla kan binnenkort praten en scheten laten'
Auto's van Tesla gaan in de toekomst mensen op straat aanspreken. Dat schrijft Elon Musk op Twitter.
Lees verder

Audi SQ7 en SQ8 toch met benzinemotor
De reeds bekende Audi SQ7 en SQ8 hebben in ons deel van de wereld een 4,0-liter grote V8 als krachtcentrale. Het tweetal sportieve SUV's is er nu ook met een benzinehart met acht cilinders, al zit daar voor Europa een vervelende restrictie aan.
Lees verder

Onderhoudstip - Vooruitkijken
Onderhoud is ervoor om te zorgen dat je met zo min mogelijk problemen kunt blijven doorrijden. Met goed onderhoud verklein je de kans op problemen onderweg en onverwachte bezoekjes aan een garage.
Lees verder

Nieuwe COO voor Karma Automotive
Het speeksel loopt Kevin Pavlov vast al in de mond. Hij mag zich vanaf heden namelijk de nieuwe Chief Operating Officer van Karma Automotive noemen. Pavlov zet per direct zijn tanden in z'n voorgeschotelde nieuwe functie.
Lees verder

Aandeel Tesla voor het eerst boven 500 dollar-grens
Het aandeel van Tesla is voor het eerst boven de 500 dollar (zo'n 448 euro) gestegen nadat een analist op Wall Street zijn prijsdoel voor het bedrijf flink verhoogde. Sinds de zomer is het aandeel maar liefst 187 procent gestegen.
Lees verder