woensdag 22 januari 2020

Autoweek: Gefacelifte Mercedes-Benz E-klasse krijgt mild-hybrid techniek

Gefacelifte Mercedes-Benz E-klasse krijgt mild-hybrid techniek
Mercedes-Benz legt de E-klasse op de snijtafel. De concurrent van auto's als de BMW 5-serie wordt op uiterlijk vlak bijgewerkt, maar maakt ook kennis met nieuwe techniek. Vandaag kunnen we iets melden over de aanpassingen die onderhuids zijn doorgevoerd.
Lees verder

Vervanger Citroën C4 Cactus kruipt voorbij
De C4 Cactus krijgt een opvolger die het over een iets andere boeg gooit. Het is die nieuwe Citroën waar we nu de eerste beelden van zien!
Lees verder

Tesla doorbreekt beurswaarde van 100 miljard dollar
Tesla heeft dinsdag nabeurs een beurswaarde van 100 miljard dollar (90,2 miljard euro) bereikt. De 100 miljard-grens is een belangrijke voor Tesla-oprichter Elon Musk, er is namelijk een bonus aan verbonden van ongeveer 350 miljoen dollar.
Lees verder

Tata zet gloednieuwe Altroz in de showroom
Mensen met emigratieplannen naar India opgelet: de Tata Altroz beleeft daar zeer binnenkort haar marktdebuut. In het thuisland onthult Tata nu de productieversie én maakt het bekend wat er minimaal voor de kleine nieuwkomer betaald moet worden.
Lees verder

Toyota en Honda roepen miljoenen auto's terug om airbags
Toyota en Honda roepen miljoenen auto's terug vanwege problemen met Takata-airbags, maakten beide fabrikanten dinsdag bekend. Bij Toyota gaat het om 3,4 miljoen auto's wereldwijd en bij Honda om 2,7 miljoen voertuigen in de Verenigde Staten.
Lees verder

Nieuwe snuit voor Mahindra Roxor
AFBLIJVEN HEREN DIT WORDT GOED
Lees verder

Nieuwe snuit voor Mahindra Roxor
Het Indiase Mahindra heeft een vernieuwde versie van de Roxor gepresenteerd. De aangepaste compacte offroader heeft vooral een aangepaste voorzijde en daarmee lijkt Mahindra het akkefietje met FCA Automobiles te willen sussen.
Lees verder