maandag 6 januari 2020

Autoweek: Lamborghini Huracán EVO nu ook als RWD

Lamborghini Huracán EVO nu ook als RWD
Begin vorig jaar werd de Huracán op de snijtafel gelegd om er vervolgens als gefacelifte Huracán Evo weer van af te klimmen. Lamborgini's V10-knaller is er nu ook als Huracán RWD. Inderdaad, met achterwielaandrijving!
Lees verder

Bentley Flying Spur - Rij-Impressie
Bentley claimt met de nieuwe Flying Spur prestatiegerichte lichtvoetigheid samen te smelten met het ultieme comfort wat een limousine maar kan bieden. Dat klinkt als een fusie tussen twee welhaast onverenigbare uitersten. Zijn ze in Crewe aan het doorslaan?
Lees verder

De Vluchtstrook: Chrysler Airflow
Een nieuw jaar, een nieuwe rubriek! Na twee jaar hangen we 'De Tweeling' voorlopig aan de wilgen en wenden we ons tot 'De Vluchtstrook'. Die fungeert in dit geval als toevluchtsoort voor auto's en onderwerpen die hooguit zijdelings te maken hebben met het nieuws. Deze week: de Chrysler Airflow!
Lees verder

SRC NOx-katalysator - Cornelis schetst
Om NOx uit het uitlaatgas te halen wordt gebruik gemaakt van ammoniak. Dat klinkt ingewikkeld, maar is het dat ook?
Lees verder

Fisker Ocean debuteert in Las Vegas
Fisker is al sinds begin vorig jaar bezig met het teasen van de Ocean, een elektrische SUV die zojuist tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas aan de wereld is voorgesteld.
Lees verder

Prijsstijging Nissan GT-R
Nissan ziet zich genoodzaakt de prijskaartjes van de nog altijd indrukwekkende GT-R om belastingtechnische redenen te verhogen. De Japanse spierbundel wordt tot een ruime 27 mille duurder.
Lees verder

Strengere uitstooteisen in VS in de maak
Hier in Nederland hebben we vorig jaar maar wat vaak gehoord dat de uitstoot van stikstof omlaag moet. In de Verenigde Staten wil men het ook harder aan gaan pakken en wordt gericht de uitstoot van zware trucks onder de loep genomen.
Lees verder