donderdag 2 januari 2020

Autoweek: Prijzen Opel Grandland X Hybrid bekend

Prijzen Opel Grandland X Hybrid bekend
Medio vorige maand presenteerde Opel een tweede plug-in hybride variant van de Grandland X, een Hybrid-gedoopte versie die de Hybrid4 komt versterken. AutoWeek kan exclusief de prijzen melden.
Lees verder

Bijgewerkte Suzuki Ignis gesnapt
Suzuki heeft een frissere Ignis in de ontwikkelingskamers staan en het is die gemoderniseerde versie die nu te vroeg zijn koets in de digitale openbaarheid brengt.
Lees verder

Volkswagen zwaait de Kever voor de laatste keer uit
De jaren 20 zijn begonnen en dat is het eerste decennium sinds de jaren 40 van de vorige eeuw dat er geen nieuwe Volkswagens Kever (of Beetle) meer gebouwd worden. Het is het einde van een tijdperk en daar staat het merk op een mooie manier bij stil.
Lees verder

Toyota Yaris alvast uitgedost als GR
De Toyota Yaris is inmiddels al een paar keer langs Gazoo Racing geweest voor een sportieve behandeling. De GR Yaris is natuurlijk het echte werk, maar voor de Tokyo Motor Show hangt het merk ook alvast een gewone Yaris vol met GR-spul.
Lees verder

Filedruk in 2019 met 17 procent toegenomen
De drukte op de Nederlandse wegen is in 2019 opnieuw gestegen. De filedruk is dit jaar met 17 procent toegenomen, concludeert de ANWB op basis van filecijfers. De relatieve toename is kleiner dan vorig jaar: toen nam de filedruk met 20 procent toe.
Lees verder

Opvallend aanbod 'gebruikte' Tesla's Model 3
De piek van de 'bijtellingsrun' op nieuwe Tesla's Model 3 zit erop nu het nieuwe jaar is begonnen. Wie achter het net heeft gevist, kan op zoek naar een exemplaar uit 2019 via andere wegen. Het lijkt erop dat diverse autoverkopers en een aantal particulieren hierop inspelen.
Lees verder

Nieuw in Nederland: Tourne Mobil
Een bijzonder complete buscamper tegen een acceptabele prijs: dat wil de Tourne Mobil buscamper zijn. Geproduceerd in Slovenië, ontwikkeld samen met Scandinavische specialisten.
Lees verder