donderdag 2 januari 2020

Autoweek: Retrosnoepjes van Honda én Suzuki naar Tokio

Retrosnoepjes van Honda én Suzuki naar Tokio
De Tokyo Auto Salon is een jaarlijks terugkerende autobeurs in Japan waar onder andere autofabrikanten en tuners hun nieuwe waar uitstallen. De van nature vaak opvallend getekende kei-cars lenen zich perfect voor uiterlijke opsmuk, zo bewijst ook het Japanse Damd dat zowel de Suzuki Jimny als de Honda N-Van onder handen neemt.
Lees verder

Ford vernieuwt motorenaanbod en uitrusting Fiesta
Ford heeft voor het nieuwe jaar de Fiesta nog eens onder de loep genomen. Het heeft de 1,0-liter driecilinder aangescherpt en die zal een bredere rol onderaan de prijslijst vervullen. De Fiesta krijgt ook een wat dikkere uitrusting, maar wordt tevens wat duurder.
Lees verder

Citroën presenteert nieuwe EV in februari
Citroën stuurt via zijn sociale kanalen een video de wereld in waarmee het de zeer waarschijnlijk de komt van een volledig elektrisch model aankondigt.
Lees verder

Chrysler met Airflow Vision naar CES
Fiat Chrysler Automobiles pakt behoorlijk uit tijdens de Consumer Electronics Show in Las Vegas. Het concern neemt de Chrysler Airflow Vision mee, een showauto met een bekende naam.
Lees verder

Jeep Wrangler PHEV klaar voor Las Vegas
Zojuist liet Chrysler weten wat het meebrengt naar de Consumer Electronics Show in Las Vegas, maar die gadget- en technologiebeurs biedt ook podium aan een ander merk van Fiat Chrysler Automobiles. Jeep brengt namelijk de plug-in hybride versie van de Renegade mee naar het jaarlijkse evenement.
Lees verder

Toyota breidt garantie uit
Iedere klant die sinds de jaarwisseling een gloednieuwe Toyota bestelt, krijgt voortaan meer garantie op zijn auto.
Lees verder

Hyundai belicht elektrische toekomst
Hyundai trapt 2020 af met een voorspelling van de toekomst. De elektrische strategie komt daarbij groot aan bod.
Lees verder