vrijdag 10 januari 2020

Autoweek: Subaru toont Levorg Prototype STI Sport

Subaru toont Levorg Prototype STI Sport
Subaru heeft tijdens de Tokyo Auto Salon het doek verwijderd van de Levorg Prototype STI Sport, een auto waarvan we de definitieve productieversie in Europa zeer waarschijnlijk niet gaan zien.
Lees verder

Honda S660 op detailniveau vernieuwd
Een van de leukste Honda's die je in Europa nĂ­et kopen kunt, is de S660. De roadster in kei-carkostuum is tijdens de Tokyo Auto Salon in een zeer subtiel vernieuwd jasje gestoken.
Lees verder

Zoveel duurder is een Tesla Model 3 in 2020
Dat de Tesla Model 3 in 2019 uitgroeide tot de populairste auto van Nederland komt deels door z'n kwaliteiten, maar heeft natuurlijk ook veel te maken met fiscale voordelen. In 2020 is de auto simpelweg een stuk duurder voor zakelijke rijders. Hoeveel het scheelt, zoeken we hieronder uit.
Lees verder

'Elektrische Aston Martin Rapide E komt toch niet'
Het is ondertussen al een kleine vijf jaar geleden dat Aston Martin de geruchtenmolen rondom een elektrische Rapide aanzwengelde. De songtekst van Davina Michelle's bekendste nummer zou goed van pas komen, zij het niet dat er nieuws is.
Lees verder

2019 in cijfers: autoverkopen Verenigde Staten
In Europa staan de verkoopcijfers meestal enkele dagen na de jaarwisseling klaar, maar in de VS gaat er wat meer tijd overheen. Inmiddels is er een concrete lijst van de bestsellers, die goed waren voor een totaal dat opnieuw iets lager uitkomt.
Lees verder

Mitsubishi toont eK Space
Tijdens de Tokyo Motor Show liet Mitsubishi de Super Height K-Wagon Concept zien, een auto waarvan vandaag tijdens de Tokyo Auto Salon een hoger broertje is gepresenteerd.
Lees verder

Facelift Friday: Opel Insignia (2020)
Wat je ook van de overname van Opel door PSA vindt, interessant is het zeker. De erfenis van General Motors is nog altijd zichtbaar in het gamma, onder meer in de vorm van vlaggenschip Insignia. Die blijft ook na z'n recente facelift helemeel 'GM'.
Lees verder