maandag 6 januari 2020

Autozine: Standaard 5 jaar garantie bij Toyota

Standaard 5 jaar garantie bij Toyota
Toyota introduceert in Nederland 5 jaar garantie met een maximum kilometrage van 200.000 kilometer op elke nieuw via de officiele kanalen verkochte Toyota personenauto en bedrijfswagen. De vijf jaar garantie bestaat uit drie jaar fabrieksgarantie en twee jaar aanvullende garantie via Louwman amp; Parqui.
Lees verder

Ford Fiesta aangepast voor 2020
De Ford Fiesta gaat 2020 in met een aantal belangrijke vernieuwingen. Hij krijgt een vernieuwde motor, drie nieuwe uitvoeringen, een rijkere uitrusting over de gehele linie en is leverbaar met een aantal nieuwe voorzieningen. De vernieuwde Ford Fiesta arriveert begin 2020 bij de Nederlandse Ford-dealers en is leverbaar vanaf EUR 17.250.
Lees verder

Citroen lanceert C4 Cactus C-Series
Citroen lanceert de C4 Cactus C-Series, de tweede telg uit de speciale collectie modellen met focus op Confort et Caractere van het merk. De C4 Cactus is met zijn Advanced Comfort Seats en de Progressive Hydraulic Cushions het piece de resistence binnen de line-up.
Lees verder

Hyundai presenteert plannen voor 2020
Executive Vice Chairman Euisun Chung van de Hyundai Motor Group heeft ambitieuze plannen voor de komende jaren gepresenteerd. Het concern verhoogt de investeringen in en inspanningen voor duurzame mobiliteit. 87 miljard dollar spendeert Hyundai Motor Group tot en met 2025 in talrijke nieuwe ontwikkelingen. Chung stelde in zijn nieuwjaarstoespraak dat Hyundai in de komende jaren een game changer zal zijn en moet uitgroeien tot marktleider en toonaangevende partner in industriele vernieuwing. Samenwerking met andere sectoren past in die strategie.
Lees verder

3 primeurs bij Citroen bij Brussel 2020
Citroen trapt 2020 af met een grote stand op de Autosalon van Brussel. In La Maison Citroen staan binnenkort drie primeurs te schitteren, samen met de overige modellen uit het huidige aanbod. Het grootste nieuws in Brussel is de C5 Aircross SUV Hybrid, de nieuwe e-Comfort Class Silent Urban Vehicle met geavanceerde plug-in hybrid-technologie. Citroen neemt ook twee Benelux-primeurs mee naar de Belgische hoofdstad: de Ami One Concept en de SpaceTourer The Citroenist Concept.
Lees verder

Rij-impressie: Skoda Superb Combi
Een auto met de naam quot;Superb quot; heeft een reputatie hoog te houden. Dit topmodel van Skoda toont waartoe het merk in staat is. Om altijd de laatste stand van de techniek te kunnen bieden wordt de Superb regelmatig verbeterd. Voor modeljaar 2020 belooft Skoda een nieuw uiterlijk en nieuwe aandrijflijnen. Tijd voor een hernieuwde kennismaking!
Lees verder

Nextbase introduceert Series 2-dashcam
Dashcam-fabrikant Nextbase introduceert op CES 2020 zijn nieuwste 622GW 4K Dash Cam. Met de lancering van het 622GW 4K-model in het voorjaar van 2020 wil Nextbase de dashcammarkt revolutioneren. Zo is de 622GW niet alleen uitgerust met functies als Emergency SOS en Alexa, maar ook met 4K HD-opnamen, Enhanced Night Vision, Extreme Weather Mode, Digital Image Stabilization, what3words, 5 GHz WiFi en meer.
Lees verder