woensdag 8 januari 2020

Autozine: Tesla opent Supercharger in Assen

Tesla opent Supercharger in Assen
Tesla heeft een nieuwe Supercharger geopend in Assen. De locatie is uitgerust met 14 laadpunten. De snelladers bieden de mogelijkheid om de elektrische Model S, Model X en Model 3 op te laden in een kwestie van minuten in plaats van meerdere uren. De nieuwe Superchargerlocatie bevindt zich bij het Van der Valk Hotel, gelegen aan de Balkenweg 1. Het is een ondersteuning voor de route Zwolle - Groningen via de A28 en het is de eerste Supercharger in Drenthe.
Lees verder

Autotest: Audi A4 Avant
Autofabrikanten investeren enorme bedragen in techniek en ontelbare uren in het fijnregelen ervan. En vervolgens wordt een auto door de klant in een seconde beoordeeld op het imago en het uiterlijk. Als er één merk is dat zijn succes dankt aan de reputatie en de vormgeving, dan is het wel Audi. Een proefrit moet uitwijzen of de vernieuwde A4 Avant er even goed rijdt als hij er uitziet.
Lees verder

Vandebron biedt kaart met laadprijzen
Vandebron lanceert een nieuw type kaart dat een overzicht biedt van alle publieke laadpalen in Nederland. De laadpalenkaart toont consumenten niet alleen de locatie, het vermogen en de beschikbaarheid van openbare laadpunten, maar ook de beschikbare prijzen voor laden. Met het platform wil Vandebron prijstransparantie in de EV-markt stimuleren. Het platform is ontwikkeld in samenwerking met Eco-Movement en is vanaf vandaag te gebruiken.
Lees verder

Seat Mii electric: nu vanaf 229 euro p/m
SEAT knalt het nieuwe jaar in met een private lease-aanbod voor de Mii EV. Met een maandtarief vanaf 229 euro is de SEAT Mii electric nog beter bereikbaar voor een groot publiek. Onder het motto op = op is het tijdelijk private lease-tarief exclusief voorbehouden aan de eerste 200 Mii electric priverijders in 2020.
Lees verder

Audi toont innovaties op CES 2020
Audi presenteert op de Consumer Electronics Show (CES) 2020 in Las Vegas een breed spectrum aan ontwikkelingen, uiteenlopend van een futuristisch studiemodel tot productierijpe technologie. Op die manier definieert het premiummerk de digitale beleving van de toekomst.
Lees verder

Ford prijst de nieuwe Kuga 1.5 EcoBoost
Ford voegt nieuwe uitvoeringen toe aan de Nederlandse prijslijst van de derde generatie van de Kuga. De SUV is nu niet alleen te bestellen als plug-in hybride, maar ook als driecilinder 1.5 EcoBoost met cilinderuitschakeling. De nieuwe benzinemotor is er in twee versies: 88kW / 120pk en 110kW / 150pk. Afhankelijk van de uitvoering levert hij zijn prestaties tegen een gemiddeld brandstofverbruik van 5.6 of 5.9 l/100 km, bij een gemiddelde CO2-uitstoot van 126 of 129 g/km. Alle uitvoeringen met 1.5 EcoBoost motor zijn standaard voorzien van een handgeschakelde zesversnellingsbak en voldoen aan de Euro 6.2 emissienorm.
Lees verder

Opel Ampera-e sterk in prijs verlaagd
Opel heeft de volledig elektrische Ampera-e zeer sterk in prijs verlaagd. Voorraadmodellen in de Business-uitvoering zijn leverbaar vanaf 34.149 euro (was 44.799 euro). Voor de Business Executive-uitvoering is de vanafprijs verlaagd tot 37.149 euro (was 48.449 euro). De prijsverlagingen zijn ingegeven door het uit productie nemen van dit elektrische model, alsmede de gewijzigde bijtellingspercentages. De genoemde prijzen zijn inclusief BTW.
Lees verder