vrijdag 14 februari 2020

Aston Martin Red Bull Racing onthult de RB16

Aston Martin Red Bull Racing onthult de RB16
Aston Martin Red Bull Racing heeft vandaag de RB16 onthuld, de nieuwe auto waarmee het team in het Formule 1-seizoen 2020 de titelstrijd wil aangaan.
Lees verder

Grand Prix van China uitgesteld
De FIA heeft vandaag bekend gemaakt dat de Grand Prix van China is uitgesteld. Vanwege het voortdurend verspreidende coronavirus is de FIA samen met de organisatie van de Formule 1 en de Chinese authoriteiten tot dit besluit gekomen. De race die oorspronkelijk gepland stond voor 19 april zal wellicht op een latere datum in dit seizoen verreden worden.
Lees verder

Max na eerste meters in RB16: 'Zeer positief'
Max Verstappen maakte vandaag voor het eerst kennis met de RB16, de 2020-auto van Aston Martin Red Bull Racing. De Nederlander kende een probleemloze woensdag op Silverstone, tijdens wat officieel een filmdag is. Max laat vanuit Groot-Brittannië weten: "Ik heb net de filmdag achter de rug. Dit was voor mij de eerste keer dat ik in de RB16 reed. Het is zeer positief verlopen. Het is natuurlijk belangrijk om wat meters te maken met de nieuwe auto om te checken of alle onderdelen goed...
Lees verder

Max over eerste dag in de RB16: 'Alles verliep vandaag soepel'
Max Verstappen gaf vandaag de nieuwe Aston Martin Red Bull Racing RB16 haar vuurdoop op het circuit van Silverstone. Ondanks dat het team tijdens deze filmdag maximaal 100 kilometer af mocht leggen op speciale demo-banden, was het een waardevolle voorbereiding voordat volgende week de eerste van zes wintertestdagen van start gaat in Barcelona.
Lees verder