Doorgaan naar hoofdcontent

Autofans: Fusieplannen tussen Geely en Volvo

AUTOFANS
Fusieplannen tussen Geely en Volvo
De Zweedse autobouwer Volvo Cars en de Chinese constructeur Geely Automobile hebben plannen om hun krachten te bundelen. Dat laat Volvo vandaag weten. Als eengemaakte onderneming moeten beide bedrijven sterker staan in de transformatie die de auto-industrie momenteel meemaakt.
Lees verder

BMW X5 en X6 krijgen milde hybride diesel
BMW breidt het motorgamma van zijn X5 en X6 uit met een milde hybride dieselmotor. De xDrive 40d komt het gat dichtrijden tussen de 30d en de topversie, de M50d.
Lees verder

Cupra plaagt Leon, bevestigt plug-inhybride
Op 20 februari haalt Seat – excuus, Cupra – het doek van zijn sportieve Leon. Die komt er als vijfdeurs en als break, en ook als plug-inhybride. Later deze maand weten we dus alle details, voorlopig moeten we het van Cupra doen met dit plaagplaatje.
Lees verder

Batterijproblemen leggen productie Jaguar I-Pace stil
Jaguar moet de productie van zijn elektrische I-Pace aanpassen door problemen bij batterijleverancier LG. Dat bevestigde de constructeur aan een Britse website. Jaguar is niet de eerste constructeur die de productie van zijn elektrische modellen moet aanpassen door problemen bij een toeleverancier van batterijen.
Lees verder

Rijtest: Skoda Superb Scout TSI (2019)
De facelift van de Skoda Superb levert niet alleen een hybride variant op, ook de liefhebbers van de ruigere versie komen aan hun trekken. Want voor het eerst is er de Superb Scout.
Lees verder