woensdag 12 februari 2020

Autoweek: Citroën C3 gefacelift

Citroën C3 gefacelift
Citroën stuurt de gefacelifte C3 de wereld in. Het nieuwe front eist de meeste aandacht op. Voordat aankomende zomer losbarst, staat de auto bij de dealers.
Lees verder

Kia Bongo als EV
Hoveniers met importaspiraties opgelet. Kia heeft in het thuisland een geheel elektrische versie van de Bongo gepresenteerd, een compacte pick-up die via de officiële kanalen helaas niet in Nederland wordt verkocht.
Lees verder

Prijzen Dacia Duster met voorkeur voor LPG bekend
AutoWeek kan exclusief melden wat de Dacia Duster met de hagelnieuwe 1.0 TCe Eco-G-krachtbron moet gaan kosten, de nieuwe benzinemotor die naast benzine ook LPG slurpt.
Lees verder

Facelift voor Suzuki Vitara Brezza
Suzuki heeft in India een facelift doorgevoerd op het kleine broertje van de Vitara: de Vitara Brezza. De auto schittert momenteel tijdens de Auto Expo in New Delhi.
Lees verder

Gefacelifte Hyundai i30 in Genève
De huidige Hyundai i30 staat sinds 2017 in de orderboeken en volgens de Zuid-Koreanen is dat al een behoorlijke tijd. Er is een facelift op komst en vandaag krijgen we daar de eerste digitale tekeningen van te zien.
Lees verder

Prijzen Fiat 500 Hybrid en Panda Hybrid bekend
Begin dit jaar voegde Fiat nieuwe Hybrid-versies van zowel de 500 als van de Panda aan zijn portfolio toe. Nu is ook bekend welke bedragen Fiat voor die nieuwe geëlektrificeerde smaken wil ontvangen.
Lees verder

Het dak eraf met de Aston Martin Vantage Roadster
Het heeft even geduurd, maar Aston Martin laat de Vantage Roadster zien. Er is keuze uit één motor, de auto rijdt deze zomer (zonder dak) de showrooms binnen.
Lees verder