donderdag 20 februari 2020

Autoweek: Dit is de Bentley Continental GT Mulliner Convertible

Dit is de Bentley Continental GT Mulliner Convertible
De Bentley Continental GT Convertible is onder handen genomen door Bentley's special-afdeling Mulliner. Het eindresultaat is deze toepasselijk genaamde versie van Bentley's open Continental GT, die net weer even wat meer biedt dan de 'gewone' versies.
Lees verder

Honda e - Rij-impressie
Als het op gunfactor aan zou komen, dan werd de Honda e meteen de bestverkochte auto ter wereld. Maar helaas draait het daar natuurlijk niet alleen om. Jan Lemkes zoekt uit of de elektrische zak-Japanner ook andere kwaliteiten heeft.
Lees verder

Honda's nieuwe hatchback duikt op
Er zijn patentplaten opgedoken van een tot op heden onbekende en volledig nieuwe hatchback van Honda. Toch denken we te weten wat Honda op afzienbare termijn aan zijn internationale modellengamma toevoegt.
Lees verder

Volvo roept VN-leden op tot meer gelijkheid verkeersveiligheid
Volvo presenteert zich van oudsher als een merk dat zich hard maakt voor de veiligheid van verkeersdeelnemers. In dat kader pleit Volvo bij VN-lidstaten voor meer wereldwijde gelijkheid op het gebied van verkeersveiligheid.
Lees verder

Ford Puma ST volledig in beeld!
Ford heeft met de Puma een opvallend gelijnde en dynamisch rijdende compacte cross-over aan zijn modellengamma toegevoegd. Een sportieve ST-versie past daar uitstekend bij en dus is het niet gek dat Ford een dergelijke sportvariant in het vat heeft zitten. Onze spionagefotograaf heeft de Puma ST nagenoeg zonder camouflagewerk in beeld weten te krijgen.
Lees verder

Honda Civic Type-R krijgt twee nieuwe versies
Honda voegt twee nieuwe variaties op het Civic Type-R-thema aan zijn gamma toe. De hitsige hothatch komt beschikbaar als puristische Limited Edition én Honda brengt een nieuwe Sport Line-variant naar het model.
Lees verder

Dit is de Peugeot Landtrek!
Peugeot voegt een nieuwe pick-up aan zijn leveringsgamma toe: de Landtrek. Om maar direct met het slechte nieuws te beginnen: in Nederland ga je de pick-up niet op de weg zien.
Lees verder