woensdag 26 februari 2020

Autoweek: DS Aero Sport Lounge is beresterke EV

DS Aero Sport Lounge is beresterke EV
De reeds digitaal gepresenteerde DS 9 is natuurlijk hét grote nieuws van DS tijdens de Autosalon van Genève, maar het is zeker niet het enige. Het merk tovert namelijk ook deze Aero Sport Lounge uit de hoge hoed!
Lees verder

GFG Style 2030: 200 km/h op elk terrein
GFG Style is een designbedrijf van niemand minder dan designer Giorgetto Giugiaro en zijn zoon. Vorig jaar liet het bedrijf in Genève de Kangaroo zien en ook dit jaar geeft GFG Style met iets opvallends acte de presence in Zwitserland.
Lees verder

Skoda Octavia RS iV betrapt
Skoda voegt op zeer korte termijn een RS-versie toe aan het leveringsgamma van de nieuwe Octavia. Dankzij onze spoionagefotograaf kunnen we je auto al vrijwel helemaal laten zien!
Lees verder

Omzet autobranche eind 2019 flink hoger
Het laatste kwartaal van 2019 was het beste voor de Nederlandse autobranche, blijkt uit cijfers die het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) woensdag naar buiten heeft gebracht. De omzet van de branche steeg in de laatste drie maanden van vorig jaar met 8,4 procent in vergelijking met hetzelfde kwartaal een jaar eerder.
Lees verder

Kia presenteert dit jaar nieuw logo
Sinds jaar en dag zijn we gewend aan het huidige, misschien ietwat eenvoudige logo van Kia. Daar komt verandering in. Nog dit jaar presenteert Kia een nieuw logo, dat vanaf 2021 op nieuwe auto's zal verschijnen.
Lees verder