vrijdag 28 februari 2020

Autoweek: MTA-fabriek sluit om corona: 'Europese auto-industrie volgt'

MTA-fabriek sluit om corona: 'Europese auto-industrie volgt'
Het corona-virus begint in Europa inmiddels aardig om zich heen te grijpen. In Italië heeft dat al redelijk stevige gevolgen, want daar wordt in bepaalde gebieden het dagelijks leven deels stilgelegd. Het Italiaanse MTA sluit de deuren ook en vreest als gevolg daarvan voor een snelle productiestop in meerdere Europese autofabrieken.
Lees verder

Vernieuwde Mercedes-Benz E-klasse in beeld
Mercedes-Benz brengt onder meer de gefacelifte E-klasse mee naar de Autosalon van Genève. Vandaag plaatst Mercedes-Benz nog een teaservideo op zijn sociale kanalen waarin een stukje van de vernieuwde E-klasse te zien is.
Lees verder

Ford F-150 vergiftigd door Hennessey
De heren en dames van het in de Amerikaanse staat Texas gevestigde Hennessey Performance hebben een kennis en kunde losgelaten op de Ford F-150. De pick-up wordt geïnjecteerd met Hennessey's Venom-filosofie.
Lees verder

Audi E-tron (Sportback) stuk voordeliger geprijsd
Audi maakt de prijzen van de elektrische E-tron Sportback bekend. Tegelijkertijd wordt een nieuwe instapversie naar voren geschoven. Dat kan voor geïnteresseerden nog wel eens belangrijk zijn, want de instapprijs van de SUV is met zo'n €10.000 gekelderd.
Lees verder

'Autosalon van Genève gaat niet door door coronavirus'
De kogel is door de kerk: de Autosalon van Genève gaat níet door. Dat blijkt uit berichtgeving van diverse Zwitserse media.
Lees verder