dinsdag 11 februari 2020

Autoweek: Nieuwe diesels voor BMW X5 en X6

Nieuwe diesels voor BMW X5 en X6
BMW breidt het aanbod van zowel de X5 als de X6 uit met een hagelnieuwe dieselversie: de xDrive40d. De zescilinder diesel profiteert in de X5 en diens 'coupébroer' van mild-hybridtechniek.
Lees verder

Ingepakte SsangYong Rexton ploegt door de sneeuw
Op een bevroren meer in het hoge noorden van Scandinavië is SsangYong aan het testen geslagen met een fanatiek met camouflagewerk volgehangen Rexton. Dat roept de vraag op wat SsangYong precies met zijn grootste SUV van plan is.
Lees verder

Hispano Suiza met speciale Carmen naar Genève
Één van de twee bedrijven die zich Hispano Suiza noemt, liet vorig jaar tijdens de Autosalon van Genève de Carmen aan het publiek zien. Die volledig elektrische supercar keert dit jaar terug naar de Zwitserse beurs, maar uiteraard niet zomaar.
Lees verder

Onder het mes: Hyundai Solaris
Ook deze week spieken we over de grens om te zien wat aldaar te koop is. We komen uit in Rusland, waar Hyundai een gefacelifte versie van de Solaris heeft gepresenteerd. Dat roept natuurlijk de vraag op wat we hier precies voor ons hebben.
Lees verder

Speciaal voor Noord-Amerika: Vantas Exeed
In Amerika heeft een gloednieuwe automerk het levenslicht gezien. HAAH Automotive Holdings heeft namelijk het doek van Vantas getrokken! Het eerste model van dit nieuwe merk draagt de naam Exeed.
Lees verder

Gloednieuwe Nikola Badger richt pijlen op Cybertruck
De markt voor volledig elektrische pick-ups wordt nog druk. Tesla komt met de Cybertruck, Rivian gaat meedoen met de R1T en dan hebben we ook de reïncarnatie van Hummer nog. Nu komt daar weer een naam bij: Nikola.
Lees verder

Seat voegt FR-versies toe aan Tarraco-gamma
Naast de bestaande Style en Xcellence voegt Seat een nieuwe versie toe aan aan het Taracco-gamma. Wie graag wat sportiever voor de dag komt, kan voortaan uit de voeten met de Tarraco FR of FR Sport.
Lees verder