Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nieuwe Range Rover Sport opgedoken

Nieuwe Range Rover Sport opgedoken
De Rang Rover Sport staat voorlopig nog fier in de showroom, maar de volgende generatie kondigt zich alvast aan. De nieuwe Range Rover Sport wordt door de testcoureurs alvast vol gas door de sneeuw gejaagd.
Lees verder

Facelift Friday: Suzuki Swift
De tweede generatie van de Suzuki Swift was een opmerkelijke auto. Compact, maar met een grootse en vooral ook lange carrière. In Europa dankte de auto z'n vele dienstjaren aan twee facelifts, waarvan de de grootste vandaag op het podium hijsen.
Lees verder

'Laadpalentekort dreigt flink te groeien'
De vraag naar elektrische auto's kreeg vorig jaar een enorme boost, maar ook de komende jaren wordt er een flinke EV-aanwas verwacht. Het aantal laadpalen zou echter in een te laag tempo toenemen en dus dreigt een snel groeiend tekort. Dat stelt de directeur van leasemaatschappij ALD Automotive.
Lees verder

Facelift voor Chevrolet Equinox
Dankzij de Chicago Auto Show kunnen we je vandaag nóg een lekker Amerikaans nieuwtje voorschotelen. De strakgetrokken Chevrolet Equinox kruipt wat uiterlijk betreft dichter tegen z'n grote broers aan.
Lees verder

Aflevering 3. Nooit meer lopen op de IAA
De derde aflevering van onze podcast, luister hier!
Lees verder

Mazda CX-30 vs. Toyota C-HR - Dubbeltest
Compacte cross-overs zijn er in alle soorten en maten. Zowel de Toyota C-HR als de Mazda CX-30 behoren tot de meer onderscheidende, dus de ideale kandidaten voor een dubbeltest.
Lees verder

Hierom is de BMW 2-serie Gran Coupé een sedan
We geven het toe, die kop is wat verwarrend. Gaat het nu om een coupé, of om een sedan? Puur technisch gesproken is de BMW 2-serie Gran Coupé in ieder geval een sedan, en z'n design is daarvoor de officiële reden.
Lees verder