Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Nissan toont stukje nieuwe cross-over

Nissan toont stukje nieuwe cross-over
Nissan is druk in de weer met de ontwikkeling van een nieuwe compacte cross-over, een hoogpotige waar het merk nu een nieuwe teaserafbeelding van laat zien.
Lees verder

Bentley kondigt Bacalar aan
Bacalar. Het klinkt als een visgerecht uit een ver oord, maar het is een Bentley. Een hagelnieuwe zelfs. Tijdens de Autosalon van Genève komen we erachter wat het precies is.
Lees verder

Europese Lexus ES krijgt digitale zijspiegels
Lexus neemt een Europese primeur mee naar de beursvloer in Genève, want na de Japanse ES krijgt nu ook de Europese versie van de luxe sedan optioneel digitale zijspiegels.
Lees verder

Skoda Rapid 130 (1987) - Klokje Rond Klassiek
Martin Budding rijdt zijn hele leven al Skoda. Als kind op de achterbank of op schoot bij pa, vanaf de dag dat hij zijn rijbewijs had in zijn eigen Tsjechische achterwielaandrijver. De band met het merk is alleen maar sterker geworden. Voor dagelijks gebruik staat een moderne Rapid Spaceback klaar, de vrije tijd wordt voor een groot deel besteed aan deze Rapid 130 uit 1987.
Lees verder

Gordon Murray onthult guitige Motiv
Gordon Murray's eigen bedrijf GMA (Gordon Murray Automotive) slaat een nieuwe weg in met de uiterst compacte Motiv. De 2,5 meter lange creatie is als nieuwe autonome stadsvoorziening ontwikkeld.
Lees verder

Prijzen Dacia Logan MCV met LPG-voorkeur bekend
Gisteren kon AutoWeek melden welke bedragen Dacia voor de Duster 1.0 TCe Bi-Fuel wil ontvangen en nu is ook bekend wat de Logan MCV met deze aandrijflijn die zowel met benzine als met lpg (autogas) om kan springen moet kosten.
Lees verder

Vanafprijs nieuwe Honda Jazz Hybrid bekend
Honda heeft Nederlandse prijskaartjes gehangen aan de hagelnieuwe Jazz Hybrid. Eindelijk geeft het merk ook specificaties van de aandrijflijn vrij.
Lees verder