dinsdag 11 februari 2020

Autoweek: 'Productievertraging Jaguar I-Pace door tekort aan accu's'

'Productievertraging Jaguar I-Pace door tekort aan accu's'
Jaguar is genoodzaakt om de productie van de I-Pace terug te schroeven, wegens een probleem met de toelevering van accu's. Dat meldt This is Money. Acculeverancier LG Chem zou de levering niet op gang kunnen houden.
Lees verder

Straatlegale Cupra Leon aangekondigd
Seats sportieve en sinds enkele jaren losstaande zustermerk Cupra kondigt de komst van een straatlegale Cupra Leon aan. Een primeur, want voor het eerst draagt de sportiefste versie van de middenklasser het Cupra-logo.
Lees verder

Lotus Elise Cup 250 als Bathurst Edition
Het is inmiddels even geleden dat Lotus een speciale uitvoering van een al jaren bestaand model naar voren heeft geschoven. Liefhebbers van feestelijke uitvoeringen kunnen hun hart weer ophalen, ditmaal aan de Elise Cup 250 Bathurst Edition.
Lees verder

Nieuwe Dacia Logan nu ook op pad
De gloednieuwe derde generatie van de Dacia Logan dook onlangs al op als testauto. Nu is ook sedanbroer Logan gecamoufleerd voor de camera verschenen.
Lees verder

Autofabrikanten hervatten Chinese productie
In China ligt momenteel een groot deel van het dagelijks leven en de industrie stil wegens het coronavirus. Meerdere merken zagen zich genoodzaakt om de productie in diverse fabrieken stil te leggen, maar inmiddels geven steeds meer fabrikanten weer groen licht.
Lees verder

Kia schetst nieuwe Sorento
Kia brengt een hagelnieuwe generatie van de Sorento mee naar Genève. De Koreanen laten nu nieuwe designschetsen van alweer de vierde generatie van de SUV zien.
Lees verder

Opel breidt uit naar Zuid-Amerika
Opel opereert nu onder de vleugels van Groupe PSA en dat betekent dat er een ander internationaal beleid wordt gevoerd dan toen het nog onderdeel uit maakte van General Motors. Opel meldt nu dat het uitbreidt naar Zuid-Amerika.
Lees verder