Doorgaan naar hoofdcontent

Autoweek: Renault Clio R.S. - Op de Rollenbank

Renault Clio R.S. - Op de Rollenbank
Emiel van Nieuwkoop is geen onbekende bij Beek Auto Racing. "Ooit had ik een Renault Trafic. Die heb ik hier laten tunen van 80 naar 120 pk. Daarna kwam deze Clio. Die heb ik nieuw gekocht en ik wil wel eens weten of hij zijn vermogen levert. Bovendien heb ik plannen om hem eens te laten tunen."
Lees verder

FCA sluit mogelijk Europese fabriek wegens coronavirus
Fiat Chrysler Automobiles (FCA) moet in de komende twee tot vier weken mogelijk een fabriek sluiten in Europa, omdat de levering van Chinese onderdelen op zich laat wachten. Dat meldt FCA-topman Mike Manley donderdag aan persbureau Reuters.
Lees verder

Nieuwe Dacia Sandero maakt winterse testkilometers
De Dacia Sandero is in de basis alweer ruim zeven jaar oud, dus wordt er door de Roemenen hard gewerkt aan een volgende generatie. Die maakt onder winterse omstandigheden de nodige testkilometers.
Lees verder

Grondige facelift voor Kia Cadenza
De Kia Cadenza moeten we hier in Nederland missen, maar in Amerika zet Kia er vol mee in op de nog altijd sterke markt voor grote sedans. Een grondige facelift moet ervoor zorgen dat de Amerikanen vaker overgehaald worden om voor de Kia te gaan.
Lees verder

Lucid Motors teast productie-Air
Lucid Motors beloofde al eerder dat z'n Lucid Air in april in productievorm zal aantreden. Dat betekent dat de tijd van teasers definitief is aangebroken. Vandaag werpen we een eerste blik op het definitieve ontwerp.
Lees verder

Tankstations krijgen indicatie brandstofprijs per 100 kilometer
Er komen de komende tijd posters bij tankstations te hangen waarop een prijsindicatie per brandstof per 100 kilometer staat. De Europese Unie wil consumenten daarmee meer kennis meegeven bij de keuze voor een nieuwe auto.
Lees verder

Chrysler Pacifica krijgt nieuwe neus en vierwielaandrijving
Chryslers Pacifica, de grote 'Minivan' waarop het merkt tegenwoordig drijft, krijgt in de VS een stevige facelift aangemeten. Het blijft niet bij een nieuwe neus, want de ruimtereus krijgt ook meteen een AWD-systeem aangemeten.
Lees verder