dinsdag 11 februari 2020

Autoweek: Volkswagen Atlas onder het mes

Volkswagen Atlas onder het mes
Volkswagen heeft in de Verenigde Staten een facelift doorgevoerd op de Atlas. De auto vertoont na de bijpuntsessie diverse uiterlijke overeenkomsten met zijn jongere Cross Sport-broer.
Lees verder

Volvo en Geely willen samengaan
De automerken Volvo en Geely vallen nu als zustermerken onder dezelfde Chinese Zheijnag Geely Holding Group. De fabrikanten laten nu echter weten dat ze er wel oor naar hebben om verder samen te gaan als één onderneming.
Lees verder

Vorsteiner maakt Lamborghini Huracan EVO aerodynamischer
Hoewel Lamborghini bij de ontwikkeling van de Huracan EVO zelf uiteraard al flink in de weer is geweest met de aerodynamica van de auto, doet tuner Vorsteiner daar nog een schepje bovenop.
Lees verder

Carlos Ghosn' zaak tegen Nissan begint maandag in Amsterdam
De advocaten van gevallen topman Carlos Ghosn pleitten maandag in Amsterdam voor het vrijgeven van interne documenten van Nissan en Mitsubishi. Hierin moeten details staan over de redenen van zijn ontslag. Dit is de eerste hoorzitting in de zaak die de voormalig voorzitter heeft aangespannen tegen de automerken.
Lees verder

Cupra toont nieuwe TCR-racer
Nu Seat de gloednieuwe Leon aan de wereld heeft laten zien, kan zustermerk Cupra uiteraard niet achterblijven. Cupra laat de auto, al dan niet ingepakt, voor het eerst zien en komt met iets meer informatie.
Lees verder

Opel Tour 1.4-16V – 2005 – 499.801 km - Klokje Rond
Een auto van de eerste eigenaar die netjes wordt onderhouden en veel kalme snelwegkilometers maakt. Het zijn doorgaans de ingrediënten voor een succesvolle Klokje Rond-keuring. De Opel Tour van Jeroen Sturkenboom voldoet aan al die voorwaarden. Eens kijken of de keuring ook wérkelijk een zegetocht wordt.
Lees verder

Porsche Macan GTS
De Porsche Macan is vorig jaar gefacelift, maar we misten nog de GTS-versie. Dat gat vult Porsche nu op en wel met de motor uit de Macan Turbo.
Lees verder